Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Θα παρουσιάσει τα νέα X Series στην Βαρκελώνη

LG: Θα παρουσιάσει τα νέα X Series στην Βαρκελώνη

απο Kostas Gliatiotis

Η LG φαίνεται πως σχεδιάζει μια σταδιακή αναδιοργάνωση της “γκάμας” των Smartphone της, αφού μετά την παρουσίαση των νέων συσκευών της σειράς K, και την κυκλοφορία τους στην αγορά, η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει μια ακόμα νέα σειρά με την ονομασία X Series.

Σύμφωνα με την LG, οι δύο αρχικά συσκευές της νέας σειράς, απευθύνονται σε όσους δεν αναζητούν ένα Smartphone με πλήθος χαρακτηριστικών, αλλά αναζητούν μια συσκευή με καλή οθόνη ή καλή κάμερα. Για αυτόν τον λόγο οι δύο νέες συσκευές θα έχουν την ονομασία X cam και X Screen αντίστοιχα, εστιάζοντας η κάθε μια σε ένα χαρακτηριστικό.

X Series_2 (X Screen)

Το X Cam θα είναι και η “ισχυρότερη” από τις δύο συσκευές, με έναν “8 πύρηνο” επεξεργαστή στο εσωτερικό της, 2 GB μνήμης RAM, 16 GB αποθηκευτικού χώρου, και οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p. Στο πίσω μέρος του θα βρίσκονται συνολικά… δύο κάμερες, ανάλυσης 13 και 5 Mpixels που προφανώς θα λειτουργούν ταυτόχρονα για να προσφέρουν περισσότερες επιλογές φωτογράφισης. Αντίστοιχα στο μπροστινό του μέρος η κάμερα θα έχει ανάλυση 8 Mpixels για τους φίλους των Selfies.

 

Το X Screen τώρα, εστιάζει περισσότερο στον τομέα της οθόνης όπως δηλώνει και η ονομασία του, διαθέτοντας μια οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p και μια δεύτερη μικρότερη οθόνη που θα λειτουργεί συνέχεια, όπως και στο V10 της εταιρείας. Στην περίπτωση του X Screen έχουμε έναν “4 πύρηνο” επεξεργαστή, 2 GB μνήμης RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ στο πίσω μέρος του θα υπάρχει μια κάμερα ανάλυσης 13 Mpixels με αυτή στην μπροστινή του όψη να είναι επίσης 8 Mpixels.

Ο Juno Cho, Πρόεδρος του τμήματος κινητών τηλεφώνων της LG δήλωσε χαρακτηριστικά πως η εταιρεία θεωρεί ότι υπάρχει μέρος του αγοραστικού κοινού που ενδιαφέρεται για ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και δεν θεωρεί πως υπάρχει λόγος να πληρώνει και για πολλά άλλα που δεν του χρειάζονται. Σκοπός της εταιρείας σύμφωνα με τον ίδιο είναι να προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές περισσότερες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights