Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Νέες φωτογραφίες του Galaxy S7

Samsung: Νέες φωτογραφίες του Galaxy S7

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μόνο ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του από την Samsung, φαίνεται πως το Galaxy S7 τουλάχιστον στην “κανονική” του έκδοση χωρίς την κυρτή οθόνη, δεν μπορεί να παραμείνει πλέον μυστικό, ούτε όμως και τα χαρακτηριστικά του.

Μετά από αρκετές πλέον φωτογραφίες του αλλά και πληροφορίες για την ίδια την συσκευή, ένα από τα πρώτα Galaxy S7 παραγωγής που έχουν αρχίσει να παραδίδονται εμφανίστηκε σε φωτογραφίες αλλά και ένα σύντομο βίντεο (αναμενόμενο…).

Η μια από αυτές τις φωτογραφίες επιβεβαιώνει την φήμη που ήθελε την Samsung να έχει αλλάξει πολιτική και να έχει βάλει και πάλι υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD στο Galaxy S7 (ο γράφων συμφωνεί απόλυτα με την τεχνική εξήγηση της αφαίρεσης της…) αφού δείχνει το SIM Tray δίπλα στο ίδιο το Galaxy S7 που πλέον διαθέτει την υποδοχή για τις κάρτες μνήμης.

Από τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το πιο ενδιαφέρον και λιγότερο γνωστό μέχρι πριν λίγο καιρό, είναι ότι το Galaxy S7 θα είναι ανθεκτικό στο νερό και την σκόνη όπως και το Galaxy S5 πριν σχεδόν δύο χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις ακριβείς προδιαγραφές της “αδιαβροχοποίησης” του, κάτι που μάλλον θα γίνει γνωστό κατά την επίσημη ανακοίνωση του σε μερικές ημέρες στις 21 Φεβρουαρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights