Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Επιβεβαίωσε την αντοχή στο νερό για το Galaxy S7

Samsung: Επιβεβαίωσε την αντοχή στο νερό για το Galaxy S7

απο Kostas Gliatiotis

Ίσως λίγο νωρίτερα από ότι θα ήθελε η ίδια, μετά τις αρκετές διαρροές των χαρακτηριστικών και της εμφάνισης του, η Samsung επιβεβαίωσε πριν μερικές ώρες ότι το νέο Galaxy S7 και προφανώς και το Galaxy S7 Edge θα είναι ανθεκτικά στην επαφή με το νερό.

Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό βίντεο μέσω του λογαριασμού της στο Twitter που δείχνει μια συσκευή να πέφτει κατά λάθος σε μια πισίνα και την κοπέλα να προλαβαίνει μετά από λίγο να το βγάζει, θεωρώντας ότι προφανώς δεν έχει πάθει κάτι από την επαφή του με το νερό.

Το συγκεκριμένο βίντεο δεν αποκαλύπτει την ακριβή πιστοποίηση που θα διαθέτουν οι δύο νέες συσκευές, δείχνει όμως με τον καλύτερο ίσως τρόπο για ποιο λόγο έχει κάνει το Galaxy S7 αδιάβροχο η Samsung. Η σύντομη επαφή με το νερό δείχνει ότι η εταιρεία έχει σαν σκοπό να προστατεύσει τις συσκευές από ατυχήματα και όχι την χρήση τους σε περιβάλλον με νερό για φωτογράφιση κλπ.

Φαίνεται λοιπόν πως μερικές μόνο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση των νέων Galaxy S7, η Samsung αποφάσισε (κάτι περίεργο για την εταιρεία) να μην αφήνει τις διαρροές να αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά των δύο κορυφαίων συσκευών της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights