Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Gmailify: Οι δυνατότητες του Gmail για όλους

Google Gmailify: Οι δυνατότητες του Gmail για όλους

απο Kostas Gliatiotis

Το Gmail της Google είναι μια από τις πιο δημοφιλείς (αν όχι η πιο δημοφιλής) υπηρεσίες e-mail παγκοσμίως, σε μεγάλο βαθμό λόγω της υποχρεωτικής σχεδόν χρήσης σε Android Smartphones και όχι μόνο.

Για τους χρήστες τώρα άλλων υπηρεσιών e-mail όπως της Microsoft ή το Yahoo, η Google δημιούργησε το Gmailify, μια υπηρεσία που αναλαμβάνει να παρουσιάζει τον λογαριασμό e-mail του χρήστη με την εμφάνιση του Gmail και πολλές από τις δυνατότητες του.

Με το Gmailify οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες οργάνωσης και αναζήτησης των e-mail τους όπως και σε ένα Gmail λογαριασμό αλλά και το αρκετά καλό Spam φίλτρο της Google.

Για την χρήση του είναι (προφανώς…) απαραίτητο ο χρήστης να έχει ήδη έναν Gmail Λογαριασμό, να μπει στο Gmail του και από εκεί να επιλέξει την χρήση του Gmailify ώστε να συνδέσει σε αυτό και οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό επιθυμεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights