Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Huawei 13η στις 50 πιο Καινοτόμες Εταιρίες στον Κόσμο

H Huawei 13η στις 50 πιο Καινοτόμες Εταιρίες στον Κόσμο

απο Kostas Gliatiotis

Το Fast Company,  εκδοτικός οργανισμός υψηλού κύρους που ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία, συμπεριέλαβε για τρίτη χρονιά την Huawei στη λίστα με τις Top 50 πιο Καινοτόμες Εταιρίες στον κόσμο, κατατάσσοντάς την στην 13η θέση για το 2016.

Αξιοποιώντας την υψηλή κατάρτιση στα δίκτυα και τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας καθώς και τις εκτεταμένες υποδομές για τους συνεργάτες και τους πελάτες του κλάδου, η Huawei έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως κορυφαίος πάροχος ICT λύσεων διεθνώς και ως ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στον κόσμο.

«Στη Huawei, δεσμευόμαστε για τη δημιουργία ενός καλύτερα συνδεδεμένου κόσμου και η καινοτομία αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις αρχές μας. Η διάκριση από το Fast Company μας τιμά ιδιαίτερα, καθώς αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε αλλά και των δράσεών μας , που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κοινωνιών διεθνώς », δήλωσε ο Ryan Ding, Executive Director & President of Products and Solutions.

Η Huawei είναι αφοσιωμένη στη διαρκή καινοτόμο δράση μέσω της Έρευνας & Ανάπτυξης:

  • Η Huawei είναι μία από τις λίγες μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας που επενδύει περισσότερο από το 10% των ετησίων εσόδων της στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης.
  • Οι δαπάνες της Huawei για Έρευνα & Ανάπτυξη άγγιξαν τα 6.6 δις δολάρια το 2014 ενώ την τελευταία δεκαετία το συνολικό ποσό έχει ξεπεράσει τα 30.7 δις δολάρια  (2005~2014).
  • Το 45% των εργαζομένων της Huawei’s απασχολούνται στην Έρευνα & Ανάπτυξη.
  • Η Huawei είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κατοχύρωση διεθνών πατεντών σύμφωνα με το «The World Intellectual Property Organization» (WIPO).
  • Η Huawei διατηρεί 16 ιδιόκτητα κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης και 36 Κέντρα Συνεργασιών για τη Καινοτομία σε όλον τον κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights