Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Παρουσίασε το νέο G5

LG: Παρουσίασε το νέο G5

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσίαση του νέου G5 της LG ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, με την νέα συσκευή της εταιρείας να εντυπωσιάζει όχι μόνο με τον σχεδιασμό και τις δυνατότητες της, αλλά κυρίως με το πως μπορεί να “μετατραπεί” σε διαφορετικές συσκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη της.

https://www.youtube.com/watch?v=anyW8UY9ELg

Στα “βασικά” του τεχνικά χαρακτηριστικά, η LG επιβεβαίωσε την ύπαρξη του νέου Snapdragon 820 στο εσωτερικό της συσκευής, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Qualcomm να τονίζει κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ότι αυτός έχει σημαντικές βελτιώσεις τόσο στην απόδοση του αλλά όσο και στην κατανάλωση ενέργειας.

Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως, είναι ο λόγος που υπάρχουν δύο διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του G5. Η LG αναγνώρισε ότι οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων μπορούν να “δουν” μικρότερο κομμάτι από αυτό που βλέπει ο χρήστης ενός Smartphone με τα μάτια του, και πρόσθεσε μια δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος του G5 ώστε να του δώσει την δυνατότητα να “βγάζει” φωτογραφίες με μεγαλύτερη οπτική γωνία. Η παρουσίαση της εταιρείας υπόσχεται ότι η κάμερα του G5 μπορεί να δει μεγαλύτερο “πλάνο” ακόμα και από αυτό που βλέπει με τα μάτια του ο ίδιος ο χρήστης, ενώ υπόσχεται ότι οι φωτογραφίες θα έχουν ταυτόχρονα την μέγιστη δυνατή ποιότητα και λεπτομέρεια. Με δεδομένη την απόδοση του G4 στον συγκεκριμένο τομέα, δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλουμε ότι το G5 θα είναι ακόμα καλύτερο στον τομέα της φωτογραφίας.

11

Όπως ήταν ήδη γνωστό, το κάτω μέρος του G5 μπορεί να αφαιρεθεί, προσφέροντας πρόσβαση στην μπαταρία του. Η LG κατάφερε να δημιουργήσει μια μεταλλική συσκευή στην οποία μπορεί να αφαιρεθεί η μπαταρία, συνδυάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο δύο από τα πλεονεκτήματα που ζητούν οι περισσότεροι χρήστες σε αυτή την κατηγορία και όχι μόνο.

8

Η βασική διαφορά όμως είναι ότι έχοντας ήδη δημιουργήσει την συσκευή με τρόπο που να μπορεί να αφαιρεθεί το κάτω μέρος της, η LG δεν περιορίστηκε στην δυνατότητα αφαίρεσης της μπαταρίας του G5, και προχώρησε τον σχεδιασμό του ένα βήμα πιο μακριά.

LG Friends

 

Το αφαιρούμενο κομμάτι του G5 μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο από αυτά που έχει σχεδιάσει η εταιρεία, προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες και λειτουργίες στην συσκευή.

9

Το πρώτο από τα “modular” αφαιρούμενα τμήματα του G5 αυξάνει τις δυνατότητες της κάμερας του, κυρίως στην ευκολία του χειρισμού της. Προσθέτει στο G5 πλήκτρο χειρισμού της κάμερας, ενώ επιτρέπει την χρήση του με το ένα χέρι, έχοντας στο πίσω μέρος του μια “άγρια” σε υφή επιφάνεια ώστε να μην γλυστράει. Επίσης διαθέτει μια επιπλέον μπαταρία χωρητικότητας 1.200 mAh που επιτρέπει την χρήση του G5 για περισσότερη ώρα σαν φωτογραφική μηχανή.

LG CAM Plus

 

Το επόμενο “αφαιρούμενο” τμήμα του G5 έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Bang-Olufsen και βελτιώνει σημαντικά τις “ηχητικές” δυνατότητες του G5. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας ξεχωριστός αποκωδικοποιητής ήχου που δίνει στο G5 την μουσική ποιότητα High End συσκευής αναπαραγωγής ήχου. Το Hi-fi Plus όπως είναι η ονομασία του, θα πωλείται σε συνδυασμό με ακουστικά της B&O για καλύτερη ποιότητα ήχου

LG HiFi Plus

 

Τα δύο επόμενα νέα “αξεσουαρ” που σχεδίασε η LG για το G5 δεν αποτελούν κομμάτι της ίδιας της συσκευής, έχουν όμως και αυτά με την σειρά τους ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

Η LG 360 Cam όπως δηλώνει και η ονομασία της, μπορεί να βγάλει πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών που στην συνέχεια μεταφέρονται ασύρματα στο G5 και μπορούν να προβληθούν στην οθόνη του.

LG 360 CAM

 

Ακολουθώντας την τάση της εποχής, η LG δημιούργησε το δικό της VR Headset για το G5, με έμφαση στον σχεδιασμό και το μικρό του βάρος. Το LG 360 VR μοιάζει με ένα απλά μεγάλο ζευγάρι γυαλιά, έχει όσο το δυνατόν μικρότερο βάρος, και μπορεί να συνδεθεί στην Type-C USB θύρα του G5

LG 360VR

 

Τέλος, το LG Rolling Bot, είναι ένα μικρό “ρομπότ” που μπορεί να κινείται αυτόνομα μέσα στο σπίτι του χρήστη του G5, συνδέεται ασύρματα στο wi-fi δίκτυο αυτού, και παρακολουθεί τον χώρο, μεταφέροντας ασύρματα στην οθόνη της συσκευής την εικόνα από την κάμερα του

17

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights