Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Παρουσίασε την σειρά Xperia X

Sony: Παρουσίασε την σειρά Xperia X

απο Kostas Gliatiotis

Στην διάρκεια της έκθεσης Mobile World Congress στην Βαρκελώνη, η Sony παρουσίασε και αυτή με την σειρά της, μια ολόκληρη νέα σειρά συσκευών με την ονομασία Xperia X.

Η νέα σειρά διαθέτει τρεις συνολικά συσκευές, τα, Xperia X, Xperia XA και το Xperia X Performance. Η νέα σειρά της εταιρείας “αλλάζει” την πολιτική χρήσης πλαστικού που μοιάζει με γυαλί στο πίσω μέρος των συσκευών, με μια νέα μεταλλική επιφάνεια που υπόσχεται να αυξήσει την πολυτέλεια τους, αλλά και την αντοχή στην χρήση.

xperia-x-performance_n1zq

To Xperia X Performance είναι όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία του, η πιο “ισχυρή” συσκευή της νέας σειράς και η πρώτη συσκευή της Sony με τον Snapdragon 820 στο εσωτερικό της που συνδυάζεται με 3 GB μνήμης RAM. Η εταιρεία επιμένει στην χρήση οθονών ανάλυσης 1080p, και αυτή του Xperia X Performance έχει διαγώνιο 5 ιντσών. H κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής έχει ανάλυση 23 Mpixels, ενώ η μπροστινή για τους φίλους των Selfies φτάνει τα 13 Mpixels. Τέλος ο αποθηκευτικός χώρος είναι ικανοποιητικός στα 32 GB.

xperia-tnn

Το Xperia X διατηρεί τις δύο κάμερες των 23 και 13 Mpixels, όπως και την 1080p οθόνη των 5 ιντσών, με ουσιαστική διαφορά τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του που είναι ο νέος Snapdragon 650 της Qualcomm. Στο εσωτερικό του βρίσκονται συνολικά 6 πυρήνες επεξεργασίας, από τους οποίους οι δύο είναι οι νέοι Α-72 της ARM και οι υπόλοιποι τέσσερις οι γνωστοί πλέον Α-53. Η μνήμη RAM είναι και εδώ στα 3 GB όπως και ο αποθηκευτικός χώρος στα 32 GB.

xa

Το Xperia XA τέλος, είναι η οικονομικότερη πρόταση της νέας σειράς, και η μοναδική συσκευή που δεν διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη του έχει μειωμένη ανάλυση 720p, η κάμερα στο πίσω μέρος του είναι 13 Mpixels και 8 αυτή στη μπροστινή πλευρά του ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ο ΜΤ6755 της Mediatek με 2 GB μνήμης RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights