Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ WhatsApp: Σταματά την υποστήριξη για παλιές εκδόσεις του Android

WhatsApp: Σταματά την υποστήριξη για παλιές εκδόσεις του Android

απο Kostas Gliatiotis

Το WhatsApp, η δημοφιλέστερη (με διαφορά) εφαρμογή Instant messaging, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει την υποστήριξη των παλαιότερων εκδόσεων του Android της Google μέχρι το τέλος του 2016.

Πιο συγκεκριμένα, το WhatsApp θα σταματήσει να υποστηρίζει εκδόσεις πριν την… 2.2 έκδοση του Android που πλέον πρακτικά υπάρχει σε αρκετά παλιές και λίγες συσκευές. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να υποστηρίζει την έκδοση της εφαρμογής για Series 40 συσκευές της Nokia, το “ιστορικό” Symbian OS, την επίσης αρκετά παλιά πλέον έκδοση 7.1 των Windows Phone αλλά και όλες τις εκδόσεις του BlackBerry OS ακόμα και το νεότερο BlackBerry 10.

Η “εξήγηση” του WhatsApp για την απόφαση του, είναι ότι όλες αυτές οι παλαιότερες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων, δεν προσφέρουν τις δυνατότητες που θέλει η εταιρεία προκειμένου να συνεχίσει να προσθέτει νέες λειτουργίες στην εφαρμογή του WhatsApp.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights