Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H Samsung υποστηρίζει το Mobility Fair 2016

H Samsung υποστηρίζει το Mobility Fair 2016

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει ως χορηγός τεχνολογίας την πρώτη έκθεση  “Mobility Fair 2016” στην Ελλάδα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS powered by Samsung.

Στόχος της έκθεσης είναι να προωθήσει τις ευκαιρίες κινητικότητας σε φοιτητές και νέους, εκπαιδευτικούς,  ερευνητές και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή να ζήσουν μια εκπαιδευτική εμπειρία στο εξωτερικό.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στο Mobility Fair 2016 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με θέμα “Thinking Positively: Combatting stress, anger & negativity” που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”. Το σεμινάριο διοργανώνεται από τη Samsung Electronics Hellas σε συνεργασία με το British Council και στοχεύει στην παροχή δεξιοτήτων επικοινωνίας στους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν πως μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους, αντιμετωπίζοντας θετικά την καθημερινότητα και καταπολεμώντας αρνητικές προκαταλήψεις. Η θετική σκέψη και στάση θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια μία συνέντευξης εργασίας και θα αποτελέσει εφόδιο στη σταδιοδρομία τους. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών, πραγματοποιείται στα αγγλικά και απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Το Mobility Fair συνδιοργανώνεται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), το British Council και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδος (Erasmus Student Network Greece. Περισσότερες πληροφορίες για το Mobility Fair, μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: mobilityfair2016.esngreece.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights