Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone RED+ και Vodafone Οne+

Νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone RED+ και Vodafone Οne+

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone δημιούργησε τα νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone RED+ και Vodafone Οne+ για να καλύψει συνολικά τις ανάγκες της οικογένειας με ένα πρόγραμμα, προσφέροντας ακόμα περισσότερη επικοινωνία & internet και μεγαλύτερη οικονομία.

Με τα νέα οικογενειακά προγράμματα κινητής Vodafone RED+, η οικογένεια επικοινωνεί ξέγνοιαστα προς όλους και μοιράζεται έως 4GB το μήνα, για να απολαμβάνει ακόμα περισσότερο Internet στο κινητό και κανένα ΜΒ να μην  πηγαίνει χαμένο. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η οικογένεια έχει επίσης τη δυνατότητα για απόλυτο έλεγχο στη χρήση των μελών της, ρυθμίζοντας το πόσα ΜΒ θα καταναλώνει το κάθε μέλος, εύκολα κι απλά, με μια κλήση στο 13830 ή σε ένα κατάστημα Vodafone. Στα προγράμματα Vodafone RED+ μπορούν να προστεθούν επιπλέον μέλη, μόνο με 10€/μήνα.

Οι συνδρομητές που επιθυμούν μια ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας για την οικογένειά τους μπορούν να επιλέξουν τα νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone One+, που συνδυάζουν κινητό, σταθερό,Internet σε ένα πρόγραμμα για μεγαλύτερη οικονομία, προσφέροντας παράλληλα και όλα τα προνόμια των προγραμμάτων RED+.

Όσοι επιλέξουν τα νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone RED+ και Vodafone Οne+ θα έχουν επιπλέον:

  • Δωρεάν προσωπική εξυπηρέτηση με προσωπικό σύμβουλο για όλα τα μέλη της οικογένειας, σχετικά με οποιοδήποτε θέμα αφορά στο κινητό ή/και στο σταθερό
  • Δωρεάν εφαρμογές, αξίας 8€/μήνα, που προσφέρουν ασφάλεια και ψυχαγωγία σε όλα τα μέλη της οικογένειας
    • SecureNet: για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο
    • Backup+: για ασφαλή αποθήκευση των αρχείων στο Dropbox
    • Safebeep: για προστασία και ενημέρωση σε περίπτωση κινδύνου
    • Napster: για απεριόριστη μουσική σε κινητό, laptop ή tablet
  • Ενδοεπικοινωνία μεταξύ των κινητών της οικογένειας, αλλά και μεταξύ των κινητών και του σταθερού, μόνο με 5€ / μήνα
  • Δωρεάν επιπλέον SIM κάρτα για να μοιράζονται τα ΜΒ της οικογένειας και στο tablet
  • Δωρεάν “Ρεζέρβα Επικοινωνίας”, σε περίπτωση τεχνικού θέματος του Vodafone σταθερού, με  απεριόριστο χρόνο ομιλίας και ΜΒ σε όλα τα κινητά της οικογένειας, μέχρι να επανέλθει η υπηρεσία σταθερής

Τα νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone RED+ και Vodafone Οne+ αποτελούν την πιο έξυπνη λύση επικοινωνίας για την οικογένεια, καθώς καλύπτουν συνολικά τις επικοινωνιακές ανάγκες όλων των μελών της με ένα πρόγραμμα και μια ενιαία τιμή προσφέροντας καλύτερο έλεγχο των οικογενειακών εξόδων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το vodafone.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights