Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC 10: Η επόμενη High End συσκευή της εταιρείας

HTC 10: Η επόμενη High End συσκευή της εταιρείας

απο Kostas Gliatiotis

Με την Samsung και την LG να έχουν ήδη παρουσιάσει τα νεότερα και καλύτερα Smartphone τους (θεωρητικά και η Sony με την νέα σειρά Xperia X….), φαίνεται πως και η HTC με την σειρά της ετοιμάζεται αντίστοιχα να παρουσιάσει το επόμενο High End κινητό της.

Με τις πληροφορίες και τις διαρροές για την συσκευή να έχουν ήδη ξεκινήσει, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές είναι η ονομασία που θα έχει η νέα συσκευή. Σύμφωνα λοιπόν με τις “φήμες”, η HTC θα καταργήσει την ονομασία “One” και η επόμενη συσκευή της θα ονομάζεται απλά… HTC 10.

Οι πρώτες “φωτογραφίες” του τώρα, αποκαλύπτουν πως το HTC 10 θα ακολουθεί πρακτικά την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, με περιορισμένες αλλαγές. Ακριβώς κάτω από την οθόνη του υπάρχει το πλήκτρο που λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ όπως είναι μάλλον αναμενόμενο η κατασκευή του HTC 10 θα είναι μεταλλική.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, η HTC έχει ήδη δηλώσει με νόημα ότι η κάμερα της νεότερης συσκευής της θα είναι “άκρως ανταγωνιστική”, με τις πληροφορίες θα θέλουν την εταιρεία να έχει επιλέξει μια λύση ανάλογη με αυτή της Samsung, με αισθητήρα των 12 Mpixels και μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος για καλύτερη λήψη σε χαμηλό φωτισμό.

Η οθόνη στο μπροστινό μέρος του HTC 10 θα έχει διαγώνιο περίπου 5.2 ιντσών και ανάλυση QHD σε αντίθεση με το αμέσως προηγούμενο HTC One M9 που ξεκίνησε με 1080p Οθόνη και στην συνέχεια μερικές επιπλέον εκδόσεις του εμφανίστηκαν με οθόνη αυτής της ανάλυσης.

Τέλος, όπως θα περίμενε κανείς, στο εσωτερικό του επόμενου HTC 10 θα βρίσκεται ο Snapdragon 820 της Qualcomm, μαζί με 4 GB μνήμης RAM, με τις εκδόσεις του αποθηκευτικού χώρου να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights