Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ «Φαντάσου Δύναμη» από την Κωτσόβολος

«Φαντάσου Δύναμη» από την Κωτσόβολος

απο Kostas Gliatiotis

«Φαντάσου δύναμη»… να απολαμβάνεις όσα έχουν πραγματική σημασία στη ζωή! Τότε η κάθε στιγμή θα είχε πραγματική αξία! Με αυτή την ιδέα, η Κωτσόβολος υποδέχεται τη νέα σεζόν μιλώντας στην καρδιά του καθένα, φανερώνοντας τη μοναδική σχέση με τους καταναλωτές της, μπαίνοντας σε κάθε Ελληνικό σπίτι, εδώ και 65 χρόνια.

KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ_ΦAΝΤΑΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ_2

Η Κωτσόβολος, βρίσκεται στον πυρήνα κάθε σπιτιού και, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε οικογένειας και κάθε μέλους ξεχωριστά, φέρνει τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα, κάνοντας την καθημερινότητα ακόμα καλύτερη και τον καθένα ακόμα πιο αποτελεσματικό, ευτυχισμένο και ανέμελο. Με γνώμονα αυτήν ακριβώς την ανθρωποκεντρική σχέση, η Κωτσόβολος ανταποδίδει τη δύναμη αυτή και, κάνοντας τα αδύνατα, δυνατά, απαντά στις ανάγκες τους και ικανοποιεί την κάθε ιδιαίτερη επιθυμία τους, για να βελτιώσει την καθημερινότητά τους. Έτσι, η κάθε οικογένεια νιώθει ακόμα πιο δυνατή κι ενωμένη, αφού κάθε ανάγκη γίνεται πραγματικότητα, ώστε να μπορούμε τελικά όλοι «να απολαμβάνουμε πραγματικά την κάθε στιγμή»! Φαντάσου δύναμη!

KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ_ΦAΝΤΑΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ_3

Η νέα καμπάνια της  Κωτσόβολος ακούει τα «θέλω» των μελών μιας σύγχρονης οικογένειας, ακολουθεί τη φαντασία τους και στη συνέχεια με εντυπωσιακό και απρόσμενο τρόπο φέρνει την τεχνολογία στο σπίτι τους, πραγματοποιώντας ακριβώς όλα όσα φαντάστηκαν! Έτσι, για ένα παιδί που θέλει να βλέπει τη μητέρα του περισσότερο, η Κωτσόβολος προσφέρει συσκευές που της «λύνουν» τα χέρια, την ξεκουράζουν και της δίνουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί του και μοναδικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού. Όπως αντίστοιχα, η επιθυμία της συζύγου γίνεται πραγματικότητα, όταν η απόκτηση ενός υπολογιστή βάζει τέλος στην ακαταστασία του άντρα της και της προσφέρει την οργάνωση και την τάξη που θέλει στο σπίτι της. Κι παππούς όμως φαντάζεται πόσο όμορφο θα ήταν και πόση ευτυχία θα του έδινε αν μπορούσαν να περνούν όλοι περισσότερα ανέμελα οικογενειακά βράδια μαζί. Η Κωτσόβολος κάνει τη φαντασία πραγματικότητα για άλλη μια φορά και η οικογένεια απολαμβάνει ένα μαγικό κινηματογραφικό βράδυ, ενωμένη στο σαλόνι του σπιτιού, ευτυχισμένη, χαρούμενη και γεμάτη καλή διάθεση, όπου πια πραγματική οικογενειακή αγάπη φωτίζει τις καρδιές όλων!

Φαντάσου δύναμη!

Η δύναμη όμως δεν σταματά εδώ! Η Κωτσόβολος τη μεταφέρει έμπρακτα ξεκινώντας ένα μεγάλο διαγωνισμό, μέσω του τηλεοπτικού σποτ, όπου όλοι θα μπορούν να λάβουν μέρος και να κερδίσουν τα μοναδικά δώρα που επιθυμούν και θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερα! Ο μηχανισμός είναι πολύ απλός: Με το που βλέπουν οι καταναλωτές τη σήμανση στο τηλεοπτικό, μπορούν να μπαίνουν απευθείας στο www.kotsovolos.gr, να πατάνε πάνω στο εικονίδιο στην κορυφή της σελίδας και αφού συμπληρώνουν τα στοιχεία τους, επιλέγουν το προϊόν που είδαν μόλις στην τηλεόραση, κερδίζοντας πιθανότητες να το κάνουν δικό τους!

KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ_ΦAΝΤΑΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ_4

Ο διαγωνισμός «Φαντάσου Δύναμη!» της Κωτσόβολος θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα, έως και τις 2 Απριλίου, δίνοντας σε όλους τη δύναμη να κερδίσουν μοναδικά δώρα για να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τη ζωή!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights