Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung συνεργάζεται με τον βραβευμένο με Όσκαρ κινηματογραφιστή Morgan Neville

Η Samsung συνεργάζεται με τον βραβευμένο με Όσκαρ κινηματογραφιστή Morgan Neville

απο Kostas Gliatiotis

Τη συνεργασία της με τον βραβευμένο με Όσκαρ κινηματογραφιστή Morgan Neville (“20 Feet from Stardom”; “Best of Enemies”) ανακοίνωσε η Samsung Electronics Co., Ltd. παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία εξοπλισμού ασύρματης επικοινωνίας σχετικά με το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους “A Fighting Chance”. Το ντοκιμαντέρ θα αναδείξει τις ιστορίες τεσσάρων ανερχόμενων αθλητών Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι προσπάθησαν να ξεπεράσουν σημαντικά εμπόδια για να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Η συνεργασία αποτελεί μέρος της δέσμευσης της Samsung να διαδώσει το Ολυμπιακό Πνεύμα, φέρνοντας στο προσκήνιο αυτούς τους αθλητές, οι οποίοι αδιάκοπα διευρύνουν τα όρια του εφικτού.

Boxing_Yenebier Guillen Benitez_Action_b

Το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, θα οδηγήσει τους θεατές σε ένα συναισθηματικό ταξίδι, καθώς θα εκτεθούν στους ανεξερεύνητους κόσμους των αθλητών από τρεις διαφορετικές χώρες – το Λεσότο, το Βανουάτου και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο Neville ταξίδεψε χιλιάδες μίλια (εκατοντάδες χιλιόμετρα), προκειμένου να καταγράψει την ιστορία, τη φιλοδοξία και το πάθος, που μοιράζονται αυτοί οι ανερχόμενοι αθλητές Ολυμπιακών Αγώνων – δίνοντας ο καθένας καθημερινά τη δική του μάχη με την ελπίδα ότι θα δουν τη σημαία της χώρας τους να ανεμίζει στην εξέδρα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Αντίστοιχα, η Samsung αδιάκοπα επιδιώκει την καινοτομία, που θα εμπλουτίσει τις ζωές των ανθρώπων, και φιλοδοξεί να πυροδοτήσει ουσιαστική πρόοδο για το μέλλον μέσα από αυτές τις ιστορίες.

«Χαίρομαι που δουλεύω με τη Samsung για να δημιουργήσουμε αυτό το ντοκιμαντέρ, καθώς πλησιάζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Η Samsung είναι ένα brand, που χαίρει αναγνώρισης σε όλο τον κόσμο και έχω δει το θετικό αντίκτυπο, που μπορεί να έχει όχι μόνο σε αυτούς τους αθλητές αλλά και σε άλλους», δήλωσε ο σκηνοθέτης Morgan Neville. «Εάν το Ολυμπιακό Πνεύμα αφορά στην αντιμετώπιση κάθε εμποδίου και στην παραδοχή ότι δεν υπάρχουν όρια, τότε πιστεύω ότι η Samsung είναι ένας εκπληκτικός πρεσβευτής αυτών των αξιών».

Το ντοκιμαντέρA Fighting Chanceθα παρουσιάσει στον κόσμο τους ακόλουθους ανερχόμενους αθλητές:

  • Tsepo Mathibelle (Μαραθωνοδρόμος, 24 ετών, Λεσότο): Στο Λεσότο μία μικρή χώρα στη Νότια Αφρική, οι θεατές θα συναντήσουν τον Tsepo Mathibelle, έναν αποφασισμένο μαραθωνοδρόμο, που τρέχει για να υποστηρίξει ολόκληρη την οικογένειά του. Μετά τον τερματισμό του στην τελευταία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, ο Tsepo παραμένει σταθερός στην προσπάθειά του να κερδίσει το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο για το Λεσότο.
  • Miller Pata & Linline Matauatu (Beach Volleyball, 23 και 26 ετών, Βανουάτου): Στο Βανουάτου, μία νησιωτική χώρα στο Νότιο Ειρηνικό, η οποία επλήγη από τον κυκλώνα Pam το 2015, οι θεατές θα γνωρίσουν τις Miller Pata και Linline Matauatu, που αποτελούν μία ομάδα beach volley, της οποίας η επιμονή και η καθημερινή προσπάθεια εμπνέουν μια ολόκληρη γενιά γυναικών από το Βανουάτου για να σκεφτούν πέρα από τα παραδοσιακά όρια και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.
  • Yenebier Guillén Benitez (Boxing, 75 κιλά, 29 ετών, Δομινικανή Δημοκρατία): Η Yenebier Guillén Benitez είναι μία νέα γυναίκα, η οποία προσπαθεί να γίνει η πρώτη γυναίκα Ολυμπιονίκης από τη χώρα της, καταρρίπτοντας τους φραγμούς ανάμεσα στο ανδρικό και το γυναικείο φύλο με τη γροθιά της. Είναι αποφασισμένη να διατηρήσει την αθλητική κληρονομιά ζωντανή στην οικογένειά της, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της και του παππού της.

Ο Neville, ακολούθησε μία μοναδική προσέγγιση για να ζωντανέψει αυτές τις ιστορίες μέσα από την αφήγηση του ντοκιμαντέρ. Πέρασε αρκετό χρόνο στη χώρα του κάθε αθλητή, όπου διεξήγαγε προσωπικές συνεντεύξεις με τους ανερχόμενους αθλητές, τους προπονητές τους, τους συμπαίχτες τους και με μέλη της κοινότητάς τους για να μάθει τους τρόπους με τους οποίους «σπάζουν το καλούπι» και γράφουν ιστορία για τις χώρες τους. Επιπλέον, παρατήρησε και κατέγραψε την αυστηρή ρουτίνα της προπόνησής τους – ένα διεθνές θέμα που δείχνει την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα που υπάρχει στο ταξίδι του κάθε αθλητή κάτω από την ομπρέλα ενός κοινού στόχου: Να κερδίσουν ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

«Στη Samsung βρισκόμαστε στη μοναδική θέση να εξιστορούμε τις άγνωστες ιστορίες αυτών των αθλητών, γιατί βιώνουμε τα ίδια όνειρα – να είμαστε εξαιρετικοί και να διευρύνουμε τα όρια του εφικτού», δήλωσε ο Younghee Lee, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Global Marketing στο Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Ως αφοσιωμένος παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων, πιστεύουμε ότι αυτή η ταινία θα συναρπάσει τον κόσμο, καθώς πλησιάζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, ενισχύοντας το Ολυμπιακό Κίνημα συνολικά και αναδεικνύοντας αθλητές και χώρες, για τις οποίες πολλοί θαυμαστές δεν θα είχαν ακούσει ποτέ πριν».

Η Samsung συνεχώς προσπαθεί να συνδέσει και να βοηθήσει τους ανθρώπους να μείνουν συνδεδεμένοι, να μοιραστούν εμπειρίες και να δημιουργήσουν αναμνήσεις, που θα γράψουν ιστορία. Για να ενισχύσει την προπόνηση του κάθε αθλητή και να τους βοηθήσει να μείνουν συνδεδεμένοι με την οικογένειά τους, τους φίλους τους και τους προπονητές τους στο δρόμο προς το Ρίο, η εταιρεία τους παρείχε ένα εύρος Samsung Galaxy προϊόντων και τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer της ταινίας, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.samsungmobilepress.com ή www.youtube.com/samsungmobile.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights