Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple: Παρουσίασε το iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών

Apple: Παρουσίασε το iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών

απο Kostas Gliatiotis

Η Apple επιβεβαίωσε πριν λίγο τις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει ένα “νέο” iPhone με τις εξωτερικές διαστάσεις των iPhone 5 και 5s και αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το iPhone SE όπως ονομάζεται η νέα έκδοση, δανείζεται σχεδόν στο σύνολο του το σχέδιο του iPhone 5S, με μοναδική διαφορά την βαφή στο αλουμινένιο πλαίσιο στο πλαϊνό του μέρος.

Οι σημαντικότερες αλλαγές όμως έχουν γίνει στο εσωτερικό του iPhone SE με την Apple να έχει ενσωματώσει στην νέα συσκευή ουσιαστικά το σύνολο του Hardware των iPhone 6s και 6s Plus.

Ο Α9 επεξεργαστής της εταιρείας μαζί με την κάμερα των 12 Mpixels (χωρίς Optical Image Stabilization) έχουν μεταφερθεί στο iPhone SE χωρίς καμία αλλαγή, ενώ η νέα συσκευή έχει φυσικά και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη του iPhone SE διατηρεί την διαγώνιο των 4 ιντσών αλλά και την ανάλυση των 1136 x 640 pixels. Σύμφωνα με την Apple πάντα, παρά το ότι η μπαταρία του νέου iPhone δεν έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα, οι χρόνοι αναμονής θα είναι βελτιωμένοι σε σύγκριση με το iPhone 5S

Το iPhone SE είναι η πρώτη συσκευή της Apple που σχεδιάζεται αποκλειστικά εξ’αρχής για την μεσαία κατηγορία τιμής. Μέχρι και σήμερα η εταιρεία προτιμούσε να διατηρεί στην αγορά τις προηγούμενες εκδόσεις του iPhone σε χαμηλότερη τιμή για όσους δεν ήθελαν να διαθέσουν τα χρήματα για την αγορά της εκάστοτε νεότερης έκδοσης. Το Hardware του σχεδόν 3 ετών πλέον iPhone 5S όμως φαίνεται ότι δεν κάλυπτε πλέον τις απαιτήσεις των χρηστών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να σχεδιάσει μια νέα πρακτικά συσκευή στο ίδιο εξωτερικό.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι η τιμή πώλησης του iPhone SE, που τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι στα 399 δολάρια. Πρόκειται δηλαδή και για την φθηνότερη νέα συσκευή που έχει διαθέσει ποτέ στην αγορά η Apple.

Φαίνεται πως οι απαιτήσεις της αγοράς και οι σημαντικές αλλαγές των τελευταίων χρόνων στο τι ζητούν οι χρήστες, έκαναν την εταιρεία να παρουσιάσει ουσιαστικά μια μικρότερη έκδοση του iPhone 6s που ταυτόχρονα είναι και αρκετά πιο οικονομική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights