Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το eSΤΑR Grand HD Intel 16GB, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το eSΤΑR Grand HD Intel 16GB, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Tablet eSTAR Grand 3G, το φθηνότερο 3G Tablet 10.1” της αγοράς, διαθέτει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μόνο με 98€[1].

Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο Intel επεξεργαστή 1,2 GHz και λογισμικό Android 5.1 Lollipop, το eSTAR Grand 3G υποστηρίζει ταχύτητες 3G προσφέροντας στο χρήστη εμπειρία άνετης πλοήγησης στο Internet και εύκολης πρόσβασης στα social media, χωρίς καθυστερήσεις. Με 16GB εσωτερική μνήμη, το eSTAR Grand 3G επιτρέπει στο χρήστη να αποθηκεύει αρχεία, εφαρμογές, ταινίες και παιχνίδια, ενώ με βασική κάμερα στα 2MP και LED flash, μπορεί να απαθανατίσει τις αγαπημένες του στιγμές ακόμα και το βράδυ.

Το eSTAR Grand 3G ξεχωρίζει για την οθόνη αφής πέντε σημείων, 10.1”, υψηλής ανάλυσης, η οποία προσφέρει πεντακάθαρη εικόνα και μεγάλη ευκρίνεια, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη εργασίας ή ψυχαγωγίας. Επίσης, επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει άνετα τις αγαπημένες του ταινίες και σειρές.

Το eSTAR Grand HD Intel Quad 10.1’’ 3G 16GB διατίθεται αποκλειστικά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ από 119€ τώρα μόνο 98€. Η τιμή 98€ ισχύει μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016 και οι καταναλωτές μπορούν να το αποκτήσουν με λιγότερο από 11€/μήνα σε 9 άτοκες δόσεις[2] σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, μπορούν να το συνδυάσουν με το αξεσουάρ της επιλογής τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, στον Νο1 Προορισμό[3] για αξεσουάρ.

[1]  Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

[2] Οι δόσεις αφορούν αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή με χρήση πιστωτικών καρτών.

[3] Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights