Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 4: Αναβαθμίζεται σε Android 6.0 Mashmallow

Galaxy Note 4: Αναβαθμίζεται σε Android 6.0 Mashmallow

απο Kostas Gliatiotis

Με μικρή καθυστέρηση ίσως και σίγουρα αργότερα από ότι θα ήθελαν οι χρήστες της συσκευής, η Samsung ξεκίνησε την σταδιακή διάθεση της αναβάθμισης σε Android 6.0 Mashmallow για το Galaxy Note 4.

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση με κωδικό μοντέλου SM-N910C, με τον Exynos 5433 επεξεργαστή της Samsung είναι αυτή για την οποία έχει ξεκινήσει η διάθεση της αναβάθμισης. Όπως συνηθίζει η εταιρεία σε ανάλογες περιπτώσεις, η πρώτη χώρα που λαμβάνει την αναβάθμιση είναι η Πολωνία, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες / περιοχές.

Επίσημα στην χώρα μας έχει διατεθεί από την Samsung Hellas μόνο η έκδοση με τον Snapdragon 805 και κωδικό μοντέλου SM-N910F. Είναι όμως πολλές οι συσκευές με τον Exynos 5433 (το SM-N910C δηλαδή…) που έχουν πουληθεί και στην Ελλάδα, και όσες τουλάχιστον από αυτές προορίζονταν για την Πολωνία, θα λάβουν λογικά σύντομα την ενημέρωση για την ύπαρξη της νέας έκδοσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights