Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Αναβαθμίζει σε Android 6.0 τα Xperia Z2, Z3 και Z3 Compact
z3-compact-in2mobile-design (11)

Sony: Αναβαθμίζει σε Android 6.0 τα Xperia Z2, Z3 και Z3 Compact

απο Kostas Gliatiotis

Με μικρή καθυστέρηση η Sony ξεκίνησε την αναβάθμιση σε Android 6.0 για τα “παλαιότερα” μοντέλα της σειράς Xperia Z.

Τα Xperia Z2, Xperia Z3 και Z3 Compact,  έχουν ξεκινήσει σταδιακά να αναβαθμίζονται στην νεότερη έκδοση του Android. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η αναβάθμιση δεν γίνεται ταυτόχρονα διαθέσιμη σε όλες τις χώρες, και προς το παρόν από την “λίστα” απουσιάζουν οι Ευρωπαϊκές συσκευές.

Οι χρήστες των συσκευών αυτών σε Ρωσία, Μέση Ανατολή και Ηνωμένες Πολιτείες (όσοι είναι αυτοί…) είναι οι πρώτοι που θα λάβουν το Android 6.0 στις Xperia συσκευές τους.

Το Xperia Z3+/Z4 για μια ακόμα φορά απουσιάζει από την συγκεκριμένη λίστα, επιβεβαιώνοντας το ότι η εταιρεία θέλει πρακτικά να “ξεχάσει” την ύπαρξη του.

H αναβάθμιση προσθέτει στις παλαιότερες συσκευές της σειράς το διαφορετικό σε εμφάνιση γραφικό περιβάλλον των νεότερων συσκευών της εταιρείας (που έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε Android 6.0). Η νέα έκδοση περιλαμβάνει τέλος και την αναβαθμισμένη σε εμφάνιση και λειτουργικότητα εφαρμογή της κάμερας που έχει σχεδιάσει η Sony. Δυστυχώς όπως είναι ήδη γνωστό, οι αλλαγές αυτές στην εφαρμογή της κάμερας δεν περιλαμβάνουν βελτιώσεις και στην ποιότητα των φωτογραφιών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights