Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile: Ομιλία προς όλους & πολλά MB για χρήση και από επιπλέον συσκευές

Νέα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile: Ομιλία προς όλους & πολλά MB για χρήση και από επιπλέον συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Χρόνο ομιλίας προς όλους, πολλά MB με δυνατότητα να προστεθούν ακόμη περισσότερα, και extra SIM κάρτες για μοναδική εμπειρία mobile internet από το smartphone και το tablet, προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE, με τα νέα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile.

Οι συνδρομητές όλων των προγραμμάτων της νέας σειράς COSMOTE Mobile, εκτός από τη δυνατότητα να μιλούν ελεύθερα προς όλα τα δίκτυα, αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς ανάλογα με τις ανάγκες τους, πέρα από τα ενσωματωμένα ΜΒ του προγράμματός τους, έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν ακόμα περισσότερα MB σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Παράλληλα, εφόσον το επιθυμούν, παίρνουν επιπλέον έως 4 κάρτες SIM –με την πρώτη δωρεάν- για να χρησιμοποιούν τα MB τους από όποια συσκευή επιθυμούν και να απολαμβάνουν mobile internet με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, χάρη στο προηγμένο 4G και 4G+ δίκτυο της COSMOTE.

Επίσης, σε επιλεγμένα προγράμματα COSMOTE Mobile[1], οι συνδρομητές απολαμβάνουν roaming χωρίς επιπλέον χρεώσεις, για πάντα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και σε Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν, χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS και ΜΒ[2]  τους προγράμματός τους.

Τέλος, όπως σε όλα τα συμβόλαια, έτσι και στα νέα προγράμματα COSMOTE Mobile, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για τα διαθέσιμα MB του προγράμματός τους μέσω της υπηρεσίας COSMOTE My Internet και να ελέγχουν κάθε στιγμή πόσα δωρεάν MB έχουν. Όταν αυτά τελειώσουν, επιλέγουν οι ίδιοι εάν και πώς θα συνεχίσουν την πλοήγησή τους στο Internet.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, η COSMOTE συνεχίζει να εξελίσσει τα προγράμματα συμβολαίου της, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας για όλους.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας για τα νέα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile.

[1] Αφορά στα προγράμματα COSMOTE Mobile ΧL, Gold, Platinum και στα COSMOTE Mobile Family που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία περιαγωγής COSMOTE Travel Pass.

[2] Οι εξερχόμενες κλήσεις και SMS καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας ή SMS «προς όλα τα εθνικά δίκτυα» ή «προς λοιπά εθνικά δίκτυα» ανάλογα με το πρόγραμμα του συνδρομητή. Ημερήσιο όριο χρήσης δεδομένων 500ΜΒ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights