Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με 360 μοιρών wallpapers στο LG G5

Εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με 360 μοιρών wallpapers στο LG G5

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι θα έχει διαθέσιμα wallpapers με τοπία 360 μοιρών για δωρεάν download, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να βιώσουν την εμπειρία των 360° εικόνων στα LG G5 smartphones.

Το 360 Wallpaper επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ‘σφαιρικές’ εικόνες ως εικόνα φόντου στην αρχική οθόνη του LG G5. Μετακινώντας το τηλέφωνο ή σύροντας την οθόνη, το φόντο αποκτά ‘δική του υπόσταση’, παρόμοια με την εμπειρία που έχει κάποιος σε ένα εικονικό κόσμο πραγματικότητας. Η προβολή των 360° φωτογραφιών μπορεί επίσης να γίνει σε Cinematic View ενώ η CAM LG 360 μπορεί να αιχμαλωτίσει σφαιρικές φωτογραφίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως wallpapers για το G5 ή για να τις ‘ανεβάσει’ ο χρήστης στο Google Street View.

Οι χρήστες του LG G5 θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε ποικιλία εκπληκτικών wallpapers από επαγγελματίες φωτογράφους, συμπεριλαμβάνοντας θέματα όπως μαγευτικά τοπία της φύσης και διάσημες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αρχικά 12 φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες στο LG Smart World με τέσσερις νέες εικόνες να προστίθενται κάθε μήνα από το Μάιο έως το Νοέμβριο.

«Το G5 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια παιχνιδιάρικη mobile εμπειρία στους πελάτες και οι εικόνες 360 μοιρών αποτελεί ένα βασικό μέρος αυτής της εμπειρίας,» δήλωσε ο Chris Yie, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής marketing communications, LG Mobile Communications Company. «Ο τύπος φωτογραφίας 360 μοιρών είναι ακόμα σε αρχικά στάδια, αλλά πιστεύουμε ότι θα δώσει το έναυσμα στην υιοθέτηση της VR καινοτομίας στη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας».

Οι εικόνες από τους επαγγελματίες φωτογράφους θα είναι διαθέσιμες μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου στις 69 χώρες όπου το LG SmartWorld είναι διαθέσιμο. Οι κάτοχοι του LG G5 που ενδιαφέρονται για τα 360° wallpapers για τα smartphones μπορούν να συνδεθούν στο www.lgworld.com ή να κατεβάσουν την εφαρμογή Android για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα wallpapers, καθώς και την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία και δώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights