Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Παρουσίασε το… One S9

HTC: Παρουσίασε το… One S9

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η HTC να σταμάτησε να χρησιμοποιεί κάποιο “γράμμα” στην κωδική ονομασία του νέου της Flagship τηλεφώνου και να το ονόμασε απλά… HTC 10, δεν φαίνεται όμως να έχει σκοπό να κάνει το ίδιο με όλες τις συσκευές της, τουλάχιστον αρχικά.

Η εταιρεία παρουσίασε μια ακόμα “έκδοση” του παλαιότερου HTC One M9, που πλέον ονομάζεται… S9 και μαζί με τον σχετικά διαφορετικό σχεδιασμό έχει και αντίστοιχα διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Στο πίσω μέρος του HTC S9 δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά από το Μ9, και μόνο στο μπροστινό του μέρος η εταιρεία έχει αλλάξει στα σημεία την εμφάνιση του ώστε να δείχνει (όσο αυτό είναι δυνατόν) μια νέα συσκευή.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το HTC One S9 διατηρεί την 1080p Super LCD οθόνη των προηγούμενων συσκευών της εταιρείας, ενώ σε σύγκριση με το Μ9 η κάμερα στο πίσω μέρος του έχει ανάλυση μόλις 13 Mpixes αντί για 21 (που έτσι και αλλιώς δεν είχε την απόδοση που θα περίμενε κανείς). Η νέα κάμερα των 13 Mpixels συνδυάζεται με Optical Image Stabilization, ενώ στο εσωτερικό του HTC One S9 “κρύβεται” ο Helio X10 της Mediatek με συνολικα 8 πυρήνες αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM, χρονισμένους στα 2.0 GHz. Ο Helio X10 συνδυάζεται με μόλις 2 GB μνήμης RAM “δείχνοντας” ότι το One S9 αποτελεί στην καλύτερη περίπτωση μια συσκευή στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής.

Το μόνο “περίεργο” είναι η τιμή πώλησης του One S9 που στην Γερμανία είναι αυτή την στιγμή στα 499 ευρώ. Με δεδομένα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και το ότι πλέον υπάρχουν αρκετές προτάσεις στην αγορά με επίσης μεταλλική κατασκευή, είναι πολύ πιθανόν η “νέα” συσκευή της HTC να έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό από ότι θα ήθελε η εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights