Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG OLED TV λαμβάνει διθυραμβική κριτική από τον βραβευμένο με όσκαρ Francis Ford Coppola

Η LG OLED TV λαμβάνει διθυραμβική κριτική από τον βραβευμένο με όσκαρ Francis Ford Coppola

απο Kostas Gliatiotis

Για το βίντεο που προβάλλει σήμερα η LG Electronics (LG) για πρώτη φορά, μίλησε ο χολιγουντιανός σκηνοθέτης Francis Ford Coppola χαρακτηρίζοντας την LG OLED τηλεόραση ως την κορυφαία συσκευή κινηματογραφικής οικιακής ψυχαγωγίας.

Τα απίστευτα ζωντανά χρώματα και το απόλυτο μαύρο που προσφέρει η LG OLED TV έχει τη σφραγίδα των ειδικών της βιομηχανίας οι οποίοι την χαρακτηρίζουν ως «η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας». Η LG OLED TV ανοίγει το δρόμο στους κινηματογραφιστές για να αγγίξουν νέα όρια και να δημιουργήσουν περιεχόμενο με τρόπους που δεν είχε φανταστεί ποτέ κανείς. Τα σχόλια του Coppola για την τηλεόραση OLED αποτελούν την πιο πρόσφατη διθυραμβική κριτική μετά από παρόμοιες δηλώσεις των συναδέλφων του στην Αμερικάνικη Ακαδημία βραβευμένων με Όσκαρ σκηνοθετών οι οποίοι επίσης έχουν επισημάνει την ανώτερη ποιότητα της εικόνας της LG OLED ως θρίαμβο στην τεχνολογία της τηλεόρασης σήμερα.

«Όταν είδα για πρώτη φορά το ‘Αποκάλυψη Τώρα’ στην LG OLED κατακλείστηκα από συναισθήματα. Ένιωσα σαν να βρέθηκα στη καρέκλα του σκηνοθέτη σχεδόν σαράντα χρόνια πριν κι αυτό δεν έγινε αποκλειστικά και μόνο λόγω της ζωντάνιας και της αληθοφάνειας των σκηνών αλλά γιατί μπορούσα επιτέλους να δω τη ταινία όπως ακριβώς έπρεπε να φαίνεται.» σημείωσε ο Coppola. «Κάθε σκηνή ήταν τόσο ζωντανή και εντυπωσιακή. Κάθε λεπτομέρεια ήταν απόλυτα διαπεραστική και καθηλωτική. Πολλά από αυτά τα στοιχεία τα οποία είχαν αρχικά χαθεί στη προσπάθεια να μεταφερθούν στην οθόνη, τώρα έχουν επιστρέψει σε όλο τους το μεγαλείο»

Οι τηλεοράσεις OLED της LG που λανσαρίστηκαν για πρώτη φορά το 2014, έχουν ενταχθεί σε μια εντελώς νέα κατηγορία τηλεοράσεων στις Η.Π.Α όπου ειδικοί και καταναλωτές θεωρούν ότι είναι οι τηλεοράσεις με τη καλύτερη ποιότητα εικόνας στην αγορά σήμερα. Χρησιμοποιώντας μια εκπέμπουσα ουσία, κάθε pixel της OLED μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί, αποδίδοντας το απόλυτο μαύρο και μια καταπληκτική αντίθεση για πιο ευκρινείς και πιο ρεαλιστικές εικόνες. Με την τεχνολογία OLED, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν επιβλητικές εικόνες με εκπληκτικά χρώματα και το τέλειο μαύρο, από οποιαδήποτε γωνία θέασης σε αντίθεση με την απόδοση μίας LCD/LED τηλεόρασης. Το μαύρο χρώμα της OLED τηλεόρασης της LG είναι έως και 200 φορές πιο βαθύ από εκείνο ενός πάνελ LCD δημιουργώντας μια άπειρη αναλογία αντίθεσης και εκπληκτικά ζωντανά χρώματα που δεν έχουν ξαναδημιουργηθεί ποτέ στο παρελθόν.

Ο Coppola εξήγησε ότι στα γυρίσματα της ταινίας ‘Αποκάλυψη τώρα’, ήταν «στη ζούγκλα για περίπου ενάμιση χρόνο. Κοιτώντας και μόνο την εικόνα έρχονται στο νου μου τις τρομακτικές στιγμές που ζήσαμε στην προσπάθεια να γυρίσουμε σκηνές και να βγάλουμε φωτογραφίες ανώτερης ποιότητας, όλα σε φιλμ, μέσα σε τρομερά δύσκολες συνθήκες».

«Φανταστείτε να έχεις περάσει όλα αυτά και το κοινό σου να παρακολουθεί την ταινία σε τηλεοράσεις που δεν έχουν τη πραγματικά προηγμένη τεχνολογία ώστε να αναδείξουν την εικόνα με τον τρόπο που εγώ σκόπευα. Η LG OLED TV αποτελεί μια τεχνολογία που καμία άλλη τηλεόραση δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Φέρνει στο σπίτι ή οπουδήποτε είμαστε αρκετά τυχεροί να έχουμε μια οθόνη OLED, εικόνες τόσο ζωντανές και έντονες με τέτοια τεχνοτροπία που σχεδόν δεν μοιάζει με τηλεόραση».

Οι LG OLED τηλεοράσεις του 2016 αντιπροσωπεύουν την τρίτη γενιά αυτής της νέας τεχνολογίας και θα είναι διαθέσιμες στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεκινώντας αυτό το μήνα. Η ολοκληρωμένη σειρά LG OLED TVs για το 2016 εξασφαλίζει την απόλυτη εμπειρία θέασης με υψηλό δυναμικό εύρος (HDR).

Για την ακρίβεια, η σειρά LG OLED TV το 2016 είναι μεταξύ των πρώτων που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη HDR εμπειρία καθώς υποστηρίζει όλες τις μορφές HDR της βιομηχανίας που καθιερώθηκαν από τους κορυφαίους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του κόσμου, από τα κινηματογραφικά στούντιο και τους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, συμπεριλαμβανομένων των HDR10 και της τεχνολογίας DolbyVision™ HDR. Επίσης, έχει πιστοποιηθεί ως ‘Ultra HD Premium’ από την UHD Alliance -μια πιστοποίηση που προορίζεται μόνο για προϊόντα που είναι σύμφωνα με τα πρότυπα επιδόσεων του οργανισμού όσο αναφορά την ανάλυση εικόνας, το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR), τη μέγιστη φωτεινότητα, τα επίπεδα του μαύρου χρώματος, την ευρεία γκάμα χρωμάτων και άλλες σημαντικές μετρήσεις.

Η μοναδική ικανότητα της LG OLED τηλεόρασης να αποδίδει το τέλειο μαύρο, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα, σε συνδυασμό με HDR, προσφέρει στους καταναλωτές εικόνες σαν αυτές που βλέπουμε στην καθημερινή μας ζωή –φέρνοντας οποιεσδήποτε λεπτομέρειες που είχαν αρχικά χαθεί όταν μεταφέρθηκαν στην οθόνη- καθιστώντας τις τηλεοράσεις OLED το ιδανικό μέσο για HDR περιεχόμενο.

«Οι εμπειρογνώμονες του κλάδου και οι καταναλωτές έχουν αναγνωρίσει ότι η LG OLED προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας που αρμόζει για την οικιακή ψυχαγωγία των καταναλωτών», δήλωσε ο David VanderWaal, Αντιπρόεδρος Marketing, LG Electronics USA. «Η καινοτομία των LG OLED τηλεοράσεων, μαζί με τις 4K Ultra HD και HDR, δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας επιτρέποντας στους θεατές να παρακολουθήσουν τις ταινίες με τον τρόπο που τις προορίζουν οι σκηνοθέτες, όπως για παράδειγμα, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα».

Για να ενισχύσουν περεταίρω τη μοναδική οικιακή εμπειρία θέασης, , η LG και η Technicolor ξεκίνησαν μια συνεργασία  με στόχο να πληρούν όλες τις προδιαγραφές της UHD Alliance ως προς το περιεχόμενο και την απόδοση εικόνας διευρύνοντας ακόμα περισσότερα τα όρια της απεικόνισης. Οι LG OLED τηλεοράσεις θα συνεχίσουν να προσφέρουν αξεπέραστες επιλογές περιεχομένου μέσω της webOS Smart TV πλατφόρμας σε συνεργασία με το Netflix, το Amazon, το VUDU και άλλους.

Το 2016, η LG κάνει την OLED TV πιο προσιτή από ποτέ στους καταναλωτές, δημιουργώντας οκτώ νέα μοντέλα με flat και curved σχεδιασμό, σε διάφορα μεγέθη ιντσών, με ναυαρχίδα το μοντέλο G6 σε 77 και 65 ίντσες και του μοντέλου Ε6 στις 65 και 55 ίντσες συνδυάζοντας την ανώτερη απόδοση της επαναστατικής τεχνολογίας της OLED οθόνης με 4K Ultra HD ανάλυση και HDR δυνατότητες. Η LG θα συνεχίσει να προσφέρει τα μοντέλα του 2015 σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως το μοντέλο EG9100 με τιμή κάτω από $2.000.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LG Home Entertainment και για την εμπειρία OLED, μπορείτε να επισκεφθείτε το Link: http://www.lg.com/us/experience-tvs/oled-tv

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights