Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy C5: Φωτογραφίες της συσκευής

Samsung Galaxy C5: Φωτογραφίες της συσκευής

απο Kostas Gliatiotis

Εδώ και μερικές ημέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι πρώτες φωτογραφίες από μια νέα συσκευή της Samsung που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι η συσκευή αυτή, με την ονομασία Galaxy C5 φαίνεται ότι θα “εγκαινιάσει” ταυτόχρονα και μια ακόμα σειρά συσκευών για την εταιρεία.

Το Galaxy C5 φαίνεται πως θα είναι η πρώτη συσκευή της Samsung με πλήρως μεταλλικό πλαίσιο, κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κομμάτι πιθανότατα αλουμινίου.

Οι φωτογραφίες του C5 αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του σχεδόν στο σύνολο του, δείχνουν όμως ότι η νέα συσκευή έχει “δανειστεί” πολλά στοιχεία από τις αντίστοιχες συσκευές της HTC. Συνήθως όταν κάποια νέα συσκευή της Samsung “Φτάνει” να αποκαλυφθεί, μη επίσημα πάντα, το σχέδιο και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά έχουν ήδη αποφασιστεί, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές από αυτό που βλέπουμε αυτή την στιγμή.

c5-2 c5-3

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα, η οθόνη του Galaxy C5 είναι ξεκάθαρο από τις φωτογραφίες του ότι θα είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED, ενώ οι πληροφορίες θέλουν την διαγώνιο της να είναι στις 5 περίπου ίντσες και την ανάλυση στα 1920 x 1080 pixels. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά αναφέρεται η χρήση του Snapdragon 652 της Qualcomm, αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρχει έκδοση του με κάποιον Exynos  επεξεργαστή της Samsung, πιθανότατα τον νέο 7870 ή ακόμα και κάποιον νεότερο.

Όλα αυτά και κυρίως η μεταλλική του κατασκευή δειχνουν ότι το Galaxy C5 θα ανήκει πιθανότατα στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας, όπου ήδη η εταιρεία έχει αρκετές συσκευές διαθέσιμες όπως το νέο A5 2016 και τα νέα Α7 και Α9 (με το δεύτερο να κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Κίνα).

Πιθανότατα το Galaxy C5 δεν απέχει ιδιαίτερα από την επίσημη παρουσίαση του, αφού η σχετικά αυστηρή Samsung εμποδίζει την διαρροή των συσκευών της μέχρι λίγο πριν αυτές φτάσουν στην αγορά και αρχίσουν να μοιράζονται και σε συνεργάτες της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights