Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone Smart prime 7, το πρώτο Smartphone από τη νέα Vodafone Smart σειρά

Vodafone Smart prime 7, το πρώτο Smartphone από τη νέα Vodafone Smart σειρά

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην αγορά των συσκευών, η Vodafone μπαίνει σε μία καινούργια εποχή με τη νέα, εκπληκτική σειρά των Vodafone Smart, τα οποία  απαντούν σε κάθε ανάγκη της καθημερινότητας του καταναλωτή. Το πρώτο 4G smartphone της νέας σειράς, το Vodafone Smart prime 7 διαθέτει κομψό σχεδιασμό και συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά εξαιρετικής ποιότητας με μία τιμή έκπληξη.

vodafone smart prime 7

Ο υψηλής ποιότητας σχεδιασμός του και η super λεπτή του εμφάνιση με πάχος μόλις 7,9χιλ. και βάρος 128γρ, κάνουν το Vodafone Smart prime 7 ένα από τα πιο κομψά smartphones της κατηγορίας του. Διαθέτει εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5MP με μία σειρά ενσωματωμένων φίλτρων που είναι ιδανικά για την επεξεργασία των φωτογραφιών και οπίσθια κάμερα ανάλυσης 8MP με αισθητήρα OmniVision OV8856 για λήψη καθαρότερων φωτογραφιών και βίντεο, ενώ η οθόνη 5 ιντσών που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να απολαύσει τις φωτογραφίες του.

Παράλληλα, το νέο Vodafone Smart prime 7 διαθέτει λειτουργικό Android™ με την τελευταία έκδοση Marshmallow 6.0, μπαταρία μεγάλης διάρκειας χωρητικότητας 2540mΑ και λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα στο γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυο της Vodafone και να προσφέρει άνετη εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο χάρη στον τελευταίο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 212 (8909) της Qualcomm στο 1,3 GHz.

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο Vodafone Smart prime 7, μπορούν να το αποκτήσουν τώρα σε μαύρο-γραφίτη ή λευκό-χρυσό στην προτεινόμενη τιμή των 149€.

Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να προμηθευτούν ένα αποκλειστικό πακέτο Vodafone αξεσουάρ μόνο 18,90€. Το πακέτο περιέχει μια Ultra slim θήκη μαζί με tempered glass για την καλύτερη προστασία της συσκευής. Επίσης, στα καταστήματα υπάρχει διαθέσιμη  μία μεγάλη ποικιλία σε θήκες για τη νέα σειρά Vodafone Smart prime 7, όπως flip, ultra slim & clear covers σε διάφορα σχέδια και χρώματα από 9.90€,προστατευτικές μεμβράνες από 4,90€ καθώς και χρωματιστά handsfree Vodafone & Mini Bluetooth ηχεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights