Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ EasyJet Sneakairs: Εξερευνήστε πόλεις με ξεναγό τα… παπούτσια σας!

EasyJet Sneakairs: Εξερευνήστε πόλεις με ξεναγό τα… παπούτσια σας!

απο alpha

Πώς θα σας φαινόταν να περιπλανιέστε ως τουρίστας σε μια ξένη πόλη, και να μη χρειάζεστε ούτε χάρτη ούτε ηλεκτρονική πλοήγηση με κινητό ή GPS για να μη χαθείτε;

Η αεροπορική εταιρεία EasyJet υποστηρίζει ότι ένα νέο προιόν της, ένα «έξυπνο» παπούτσι με το όνομα «Sneakairs» και με ενσωματωμένη τεχνολογία GPS, μπορεί να βοηθά τους πελάτες της να εξερευνήσουν νέες πόλεις με ευκολία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα αξιοθέατα, χωρίς να χαθούν.

Barcelona Street Project (4)

Το επαναστατικό «έξυπνο» παπούτσι, που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση «Barcelona Street Project» στη Βαρκελώνη, ενσωματώνει τεχνολογία GPS και συνδέεται μέσω Bluetooth, με μια smartphone εφαρμογή για να κατευθύνει τον χρήστη προς την κατεύθυνση που έχει επιλέξει, ενεργοποιώντας μικρούς αισθητήρες δόνησης μέσα στο παπούτσι.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η τεχνολογία θα επιτρέψει στους τουρίστες να ανακαλύψουν νέα αξιοθέατα χωρίς να χρειάζεται ούτε χάρτη ούτε google maps για να ακολουθήσουν την σωστή κατεύθυνση, και θα είναι ιδανική για να μπορούν να βρουν το δρόμο για το ξενοδοχείο εύκολα μετά από ένα ξενύχτι και μερικά… ποτά παραπάνω!

Barcelona Street Project (3)

Το πρωτότυπο Sneakair δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Barcelona Street Project, ενώ θα μπορεί να είναι διαθέσιμο προς πώληση στα αεροσκάφη της EasyJet, σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights