Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Καταργεί τις σειρές Xperia C και Xperia M

Sony: Καταργεί τις σειρές Xperia C και Xperia M

απο Kostas Gliatiotis

Πριν λίγο καιρό, με την παρουσίαση των νέων Xperia X συσκευών (με το X Performace να μην πρόκειται να κυκλοφορήσει σε αρκετές χώρες…) η Sony έδειχνε ότι πρόκειται αντίστοιχα να “καταργήσει” αντίστοιχα την σειρά Xperia Z.

Η ίδια η εταιρεία στην συνέχεια επιβεβαίωσε ακριβώς αυτό, ότι η μέχρι σήμερα καλύτερη σειρά συσκευών της, τα Xperia Z, αποτελούν πλέον παρελθόν, και στην θέση τους θα υπάρχουν μόνο οι “καλύτερες” συσκευές της σειράς X. Όμως αντίστοιχα, το Xperia X θα μπορούσε με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να είναι άνετα ο αντικαταστάτης του Xperia M5, ενώ και το Xperia XΑ μπορούσε να αντικαταστήσει αντίστοιχες συσκευές της μεσαίας κατηγορίας.

x2

Φαίνεται λοιπόν πως η Sony σκοπεύει να κάνει ακριβώς αυτό, αφού με βάση μια παρουσίαση της εταιρείας που διέρρευσε πριν μερικές ώρες, η σειρά Xperia X θα είναι και η μοναδική πλέον της Sony.

Με βάση τη συγκεκριμένη παρουσίαση, φαίνεται ότι η εταιρεία θα κάνει ίσως την τελευταία της προσπάθεια (με βάση τις ιδιαίτερα απογοητευτικές πωλήσεις της) να πείσει την αγορά για το πόσο “καλή” είναι η νέα σειρά Xperia X μέχρι το 2018.

x3

Μένει μόνο να δούμε αν η Sony Θα συνεχίσει να κατασκευάζει συσκευές και στην οικονομική κατηγορία που ανήκουν τα Xperia E, κάτι που μάλλον δεν μοιάζει πιθανό, αφού τα δύο τελευταία Xperia E4 και E4g της εταιρείας πλησιάζουν τον ένα χρόνο στην αγορά. Για μια εταιρεία που δεν έχει πρόβλημα να ανακοινώνει νέες συσκευές λιγότερο από 6 μήνες μετά την κυκλοφορία της αμέσως προηγούμενης αυτό είναι μια καλή ένδειξη του τι σκοπεύει να κάνει.

x1

Φυσικά, η ιστορία μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι όλες οι εταιρείες που με την θέληση τους σταμάτησαν να ασχολούνται με όλες τις κατηγορίες τιμής τελικά είτε άλλαξαν ξανά γνώμη μετά από μεγάλες οικονομικές και όχι μόνο απώλειες είτε απλά καταστράφηκαν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights