Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το LG Stylus 2 κατέφθασε στην ελληνική αγορά.

Το LG Stylus 2 κατέφθασε στην ελληνική αγορά.

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του νέου LG Stylus 2, τον ανανεωμένο διάδοχο του G4 Stylus, στην ελληνική αγορά. Με πρώτη εμφάνιση στο MWC 2016 στη Βαρκελώνη, το εξαιρετικό 5.7-ιντσών smartphone αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις και των ελλήνων καταναλωτών το οποίο μοιράζεται πολλά από τα premium χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα σε μοντέλα ναυαρχίδες της LG.

Η συσκευή περιλαμβάνει μία γραφίδα με νάνο-επικάλυψη στην άκρη της για μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με την προηγούμενη ευέλικτη ‘μύτη’ της γραφίδας ενώ διαθέτει μια σειρά από αποκλειστικές λειτουργίες που αναπτύχθηκαν ειδικά για το LG Stylus 2 έτσι ώστε να ενισχύσει την εμπειρία του χρήστη. Συγκεκριμένα, το Pen Pop, εναλλάσσει ένα popup μενού όταν η γραφίδα έχει αφαιρεθεί προσφέροντας συντομεύσεις στο Pop Memo και στο Pop Scanner, ενώ ένα νέο χαρακτηριστικό στο LG Stylus 2 είναι το Pen Keeper, το οποίο εμποδίζει τη γραφίδα από το να χαθεί, εμφανίζοντας ένα popup μήνυμα όταν το τηλέφωνο ανιχνεύεται εν κινήσει και η γραφίδα δεν βρίσκεται στη θέση της. Επίσης, η νέα λειτουργία Calligraphy Pen font επιτρέπει στους χρήστες να γράψουν με όμορφο καλλιγραφικό χαρακτήρα σαν να χρησιμοποιούν πένα.

Tο LG Stylus 2 είναι αισθητά λεπτότερο και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του με πάχος μόλις 7,4 χιλιοστά και βάρος 145g. Ο προηγμένος σχεδιασμός με την επίπεδη οθόνη να προεξέχει ελαφρώς (Protruded Flat Display) στο μπροστινό μέρος και το μοτίβο Spin Hairline στην πίσω πλευρά και το μεταλλικό φινίρισμα στα πλαϊνά θέτει νέα δεδομένα στο κομμάτι του σχεδιασμού για την κινητή τηλεφωνία. Το LG Stylus 2 διαθέτει ισχυρή αποσπώμενη μπαταρία 3,000mAh και υποδοχή κάρτας SD για να επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν μία ποικιλία περιεχομένου πολυμέσων στη μεγάλη 5.7 ιντσών οθόνη του.

Τέλος, το LG Stylus 2 είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που υποστηρίζει ψηφιακό δέκτη DAB+, ο οποίος αποτελεί εκ των πραγμάτων το πρότυπο για τις ψηφιακές ραδιοφωνικές εκπομπές. Διαθέτει ένα DAB+ chipset και μια αποκλειστική εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ψηφιακές ραδιοφωνικές μεταδόσεις έξω από τα συνηθισμένα. Ένα  τεχνικό interface επιτρέπει επίσης στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να αναπτύξουν τις δικές τους προσαρμοσμένες εφαρμογές στις οποίες οι υπηρεσίες internet συμπληρώνουν τη ραδιοφωνική μετάδοση.

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά του LG Stylus 2:*

  • Οθόνη: 5.7-inch HD In-Cell Touch (1280 x 720)
  • Επεξεργαστής: 1.2GHz Quad-Core
  • Κάμερα: Πίσω 13MP / Μπροστά 8MP
  • Mνήμη: 1.5GB LPDDR3 RAM / 16GB ROM / MicroSD
  • Μπαταρία: 3,000mAh (αποσπώμενη)
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 6.0 Marshmallow
  • Μέγεθος: 155 x 79.6 x 7.4mm
  • Βάρος: 145g
  • Δίκτυα: LTE / HSPA+ / GSM
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
  • Χρώματα: Titan / White / Brown

* οι Προδιαγραφές / Χαρακτηριστικά μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights