Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η λύση IoT Accelerator της Ericsson επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιούν τα δεδομένα τους

Η λύση IoT Accelerator της Ericsson επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιούν τα δεδομένα τους

απο Kostas Gliatiotis

Στην έκθεση Hannover Messe, την κορυφαία εμπορική έκθεση βιομηχανικής τεχνολογίας, η Ericsson (NASDAQ: ERIC) παρουσίασε σήμερα τη λύση IoT Accelerator. Η λύση IoT Accelerator συνδυάζει οριζόντιες πλατφόρμες ΙοΤ πολλαπλών χαρακτηριστικών με τις υπηρεσίες της Ericsson και με ένα αγοραστικό περιβάλλον όπου πελάτες από τομείς όπως είναι η δημόσια ασφάλεια, οι κοινωφελείς υπηρεσίες, οι μεταφορές και οι ευφυείς πόλεις μπορούν να συνδέονται με τους συνεργάτες τους και να μεταφράζουν τις λύσεις τους σε χρήμα. Η λύση IoT Accelerator θα προσφέρεται ως υπηρεσία, επιτρέποντας στους πελάτες να ξεπερνούν τα εμπόδια κόστους και πολυπλοκότητας ώστε να μπορούν να αναπτύσσουν και να υλοποιούν ταχύτατα νέες λύσεις IoT.

Οι πλατφόρμες IoT διαθέτουν δυνατότητες όπως διαχείριση δεδομένων, χρέωση, διαχείριση συσκευών, υπηρεσίες συνδεσιμότητας και ανάλυση δεδομένων. Μεταξύ των προγραμματισμένων μονάδων επέκτασης περιλαμβάνονται portal αυτοεξυπηρέτησης, περιβάλλον σχεδιασμού και σετ ανάπτυξης λογισμικού. Το IoT Accelerator αξιοποιεί το σύστημα cloud της Ericsson, υποστηρίζοντας υβριδικές υλοποιήσεις cloud ενώ παράλληλα πληροί τις απαιτήσεις για ακεραιότητα δεδομένων και ασφάλεια. Το IoT Accelerator υποστηρίζει όλα τα διαδεδομένα πρότυπα συνδεσιμότητας και αξιοποιεί τις λύσεις λογισμικού κινητών επικοινωνιών για ΙοΤ μεγάλης κλίμακας (Cellular for Massive IoT) της Ericsson, ενώ περιλαμβάνει υποστήριξη και για τεχνολογίες NB-IoT, LTE Cat-M1 και EC-GSM-IoT για εφαρμογές ευρείας περιοχής χαμηλής ισχύος.

Η λύση αξιοποιεί το πλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Ericsson, το οποίο περιλαμβάνει από αρχικές υπηρεσίες εγκατάστασης έως συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανάπτυξη και συντήρηση εφαρμογών, ολοκλήρωση συστημάτων και υπηρεσίες μετασχηματισμού της βιομηχανίας.

Η αγορά που περιλαμβάνεται στη λύση είναι ταυτόχρονα αποθετήριο εφαρμογών και συνεργατικός χώρος ανάπτυξης. Επιτρέπει στις εταιρείες να αναπτύσσουν λύσεις σε στενή συνεργασία με τους συνεργάτες τους στο οικοσύστημα και – προαιρετικά – να τις διαθέτουν και στους δικούς τους πελάτες.

Αν και η αγορά ΙοΤ αναπτύσσεται ταχύτατα, για να υπάρχουν επιτυχημένες σχέσεις διαρκείας με τους πελάτες απαιτείται η ικανότητα προσαρμογής στις τοπικές προτιμήσεις, η τήρηση των απαιτήσεων των κανονισμών που ισχύουν ειδικά για την περιοχή ή τον κλάδο, καθώς και η συνεργασία μέσα στο οικοσύστημα με στόχο την ανάπτυξη εφαρμογών που μπορούν να προωθηθούν γρήγορα στην αγορά. Για το λόγο αυτό, η Ericsson υποστηρίζει τους πελάτες του IoT Accelerator με τοπικά επιχειρηματικά εργαστήρια τα οποία μπορούν να υλοποιούν τις παγκόσμιες δυνατότητές τους σε τοπικό επίπεδο.

Ο Orvar Hurtig, Head of Industry & Society της Ericsson, δηλώνει: «Πιστεύουμε στην ενδυνάμωση των οργανισμών ώστε να μπορούν να συνδέουν άτομα, συσκευές και αντικείμενα όσο γίνεται πιο γρήγορα και εύκολα. Αρχικά θα επικεντρωθούμε σε πελάτες στους τομείς της δημόσιας ασφάλειας, των οργανισμών κοινής ωφελείας, των μεταφορών και των ευφυών πόλεων, προσαρμοζόμενοι διαρκώς ανάλογα με τις ανάγκες τους και τις παρατηρήσεις τους, ενώ παράλληλα θα βελτιώνουμε την ευκολία χρήσης και την ταχύτητα παράδοσης, χρησιμοποιώντας την προσέγγιση DevOps (συνδυασμό ανάπτυξης και λειτουργίας) στην ανάπτυξη λογισμικού. Μέσω της λύσης IoT Accelerator προσφέρουμε αυτές τις δυνατότητες στους πελάτες μας.»

Η λύση IoT Accelerator θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες διεθνώς στο τέλος του τρίτου τριμήνου του έτους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights