Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Fast.com : Μετρητής ταχύτητας από το Netflix

Fast.com : Μετρητής ταχύτητας από το Netflix

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί το γνωστό σε όλους speedtest.net να είναι ο πιο “συνηθισμένος” τρόπος για τους περισσότερους χρήστες για να δοκιμάσουν την ταχύτητα της σύνδεσης τους στο Internet, σίγουρα όμως δεν είναι ο μοναδικός.

Για τους χρήστες όμως που θέλουν μια απλή μέτρηση της ταχύτητας της γραμμής τους (ή του Mobile internet….), το Netflix δημιούργησε την δική του σελίδα, στην διεύθυνση fast.com ακριβώς για αυτή τη δουλειά.

Το fast.com προσφέρει απλά μια μέτρηση της ταχύτητας του χρήστη, χωρίς επιπλέον επιλογές κάτι που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αλλάξει σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι ότι το fast.com απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν μια απλή και γρήγορη μέτρηση της ταχύτητας τους.

Το netflix προφανώς θέλει και μια δική του αξιόπιστη υπηρεσία στην οποία οι συνδρομητές του θα μπορούν να μετρήσουν την ταχύτητα της σύνδεσης τους, ώστε να διαπιστώσουν αν τυχόν προβλήματα στην προβολή περιεχομένου από αυτό οφείλονται σε εξωτερικό παράγοντα.

Μια εναλλακτική που έχουν ειδικά οι Ευρωπαίοι χρήστες, είναι το http://compari.tech/speed για να δοκιμάσουν την σύνδεση τους στο Internet.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights