Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ E-Sports League: Η paysafecard χορηγός της κορυφαίας ομάδας G2 ESPORTS

E-Sports League: Η paysafecard χορηγός της κορυφαίας ομάδας G2 ESPORTS

απο Kostas Gliatiotis

Η paysafecard, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς στον τομέα των prepaid online μέσων πληρωμών και μέλος του ομίλου Paysafe Group Plc, κάνει ένα νέο πρωτοποριακό βήμα στον διεθνή κόσμο των e-sports: Με την κορυφαία ομάδα G2 ESPORTS, η εταιρεία υποστηρίζει για πρώτη φορά μία ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος των e-sports με μία στρατηγική χορηγία στον τομέα της ψηφιακής ψυχαγωγίας.

Η G2 ESPORTS ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2013 από τον Carlos Rodriguez, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους επαγγελματίες παίκτες στον τομέα των e-sports. Μέσα σε μόλις ένα έτος, η ομάδα που έχει έδρα τη Μαδρίτη, ανέβηκε στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Στόχος της G2 ESPORTS είναι να εξελιχθεί στο πλέον πολύτιμο εμπορικό σήμα στη διεθνή σκηνή των e-sports.

Για την paysafecard, αυτή η χορηγία σημαίνει επίσης τη συνέχιση μιας επιτυχημένης πορείας και ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας. Ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard, δήλωσε: «Υποστηρίζουμε ήδη από το 2015 εκδηλώσεις στην E-Sports League. Με την πλήρη χορηγία μίας κορυφαίας ομάδας τονίζουμε σαφέστερα ότι αυτός ο τομέας είναι στην καρδιά μας και θέλουμε να αναβιώσουμε το αθλητικό πνεύμα και στον ψηφιακό κόσμο της ψυχαγωγίας. Το υψηλό επίπεδο συνειδητοποίησης και η φιλοδοξία της G2 ESPORTS ταιριάζει απόλυτα με τη δική μας προσέγγιση ως προς το προβάδισμα και την επιτυχία».

Ο Carlos Rodriguez, Διευθύνων Σύμβουλος της G2 ESPROTS, συμπλήρωσε: «Αυτή η συνεργασία μας κάνει υπερήφανους επειδή μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, και αυτό φαίνεται σε κάθε κοινό μας βήμα. Η συνεργασία με ένα τόσο ισχυρό εμπορικό σήμα, όπως η paysafecard, ενισχύει τη θέση μας στον κλάδο γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η paysafecard συνεργάζεται μόνο με τους καλύτερους. Δεν υπάρχει καλύτερος συνεργάτης για τους φιλόδοξους στόχους μας και είμαι βέβαιος ότι μόλις άρχισε μια μακροχρόνια κοινή πορεία».

Ουσιαστικής σημασίας είναι οι αξίες που μοιράζονται οι δύο συνεργάτες στην καθημερινότητά τους: Επαγγελματισμός, διαφάνεια, ακεραιότητα, θάρρος, αλλά και συνεχής προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων.

Ο Udo Müller ανέφερε σχετικά με τα οφέλη της συνεργασίας για τους πελάτες της paysafecard: «Μέσω της συνεργασίας με την G2 ESPORTS μπορούμε να προσφέρουμε πολλές αποκλειστικές στιγμές παιχνιδιού για τους φίλους των e-sports. Οπαδοί και gamers σε όλο τον κόσμο μπορούν να προσβλέπουν σε πολλές δράσεις, προωθητικές ενέργειες και ειδικές προσφορές, καθώς και σε Meet&Greets σε διάφορες εκδηλώσεις – επειδή η paysafecard βάζει τώρα, περισσότερο από ποτέ, τους παίκτες και τις ανάγκες τους στο επίκεντρο όλων των προσπαθειών».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights