Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ 2GB το μήνα δώρο από το COSMOTE One

2GB το μήνα δώρο από το COSMOTE One

απο Kostas Gliatiotis

2GB δώρο κάθε μήνα, για 6 μήνες, έχουν οι πελάτες COSMOTE One που έχουν και ΟΤΕ TV, για να απολαμβάνουν στο κινητό τους, μέσω του δικτύου 3G και 4G της COSMOTE, τα αγαπημένα τους προγράμματα με το ΟΤΕ TV GΟ[1].

Με τη νέα προσφορά από το COSMOTE One, οι συνδρομητές ΟΤΕ ΤV μπορούν να απολαμβάνουν όλο το καλοκαίρι, όπου και αν βρίσκονται, κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV, αγαπημένες σειρές, αλλά και άλλο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το COSMOTE One προσφέρει έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας και πολλά οφέλη, προκειμένου να απολαμβάνουν οι πελάτες COSMOTE, Internet, Ομιλία, και Ψυχαγωγία κάθε στιγμή, μέσα και έξω από το σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση της προσφοράς στο 13888, στο www.cosmote.gr/one  ή σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

[1] Τα 2GB αφορούν σε χρήση αποκλειστικά για το OTE TV GO. Μετά την κατανάλωση των δωρεάν 2GB, ισχύει ο εκάστοτε ισχύοντας τιμοκατάλογος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights