Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Viber : Eιδική προσφορά αποκλειστικά για την Ελλάδα

Viber : Eιδική προσφορά αποκλειστικά για την Ελλάδα

απο John Leondaris

Το Viber, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο με πάνω από 754 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες διεθνώς, προχωρά σε μια ειδική προσφορά αποκλειστικά για την Ελλάδα.

Ειδικότερα, οι χρήστες με καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου στο Viber από οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκονται, μπορούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να καλούν μέσω του Viber Out οποιοδήποτε ελληνικό κινητό ή σταθερό τηλέφωνο εντελώς δωρεάν.

Με 33 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στην κεντρική και την ανατολική Ευρώπη, το Viber διακρίνεται ως μια από τις πιο αγαπημένες εφαρμογές, ενώ πάνω από 3,5 εκατομμύρια Έλληνες στέλνουν κάθε μήνα γραπτά και φωνητικά μηνύματα και πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις μέσω του Viber. Μόνο κατά τον Ιούλιο, οι Έλληνες χρήστες πραγματοποίησαν 24 εκατομμύρια κλήσεις μιλώντας για 125 εκατομμύρια λεπτά.

Όλοι οι χρήστες του Viber παγκοσμίως μπορούν να δοκιμάσουν χωρίς χρέωση την υπηρεσία Viber Out και να καλέσουν οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό Ελλάδας εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε smartphone iOS, Android και Windows ή Windows PC ή Mac. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σύνδεση στο internet – κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Viber εισήγαγε την πλήρη κρυπτογράφηση end-to-end σε όλες τις πλατφόρμες συνομιλιών (chats) και τις φωνητικές κλήσεις, καθώς και μια επιλογή για κρυφές συνομιλίες.

To Viber μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω συνδεσης στο internet – κινητής τηλεφωνίας ή WiFi – σε συκευές iPhone, iPad, τηλέφωνα και tablets με λειτουργικά συστήματα Android, Windows Phone, Windows, Windows 8, Mac, Linux και συσκευές Symbian.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights