Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Βρείτε ελαττώματα στα κινητά (και όχι μόνον) της Apple και… πλουτίστε!

Βρείτε ελαττώματα στα κινητά (και όχι μόνον) της Apple και… πλουτίστε!

απο Kostas Gliatiotis

Ακολουθώντας το παράδειγμα δεκάδων εταιρειών που ήδη προσφέρουν χρηματικά βραβεία για βοήθεια στην ανακάλυψη ελαττωμάτων στα προϊόντα τους, η Apple ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δώσει αμοιβές μέχρι και 200.000 δολαρίων σε όσους εντοπίσουν σημαντικά τεχνικά σφάλματα στα προϊόντα της.

Σύμφωνα με σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters, το σχέδιο της αμερικανικής εταιρείας προβλέπει τις μεγαλύτερες αμοιβές που έχουν δοθεί μέχρι τώρα για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Η μεγαλύτερη κατηγορία σφαλμάτων, όπου προσφέρονται και οι υψηλότερες αμοιβές μέχρι και τα 200.000 δολάρια, είναι για το λογισμικό της εταιρείας το οποίο εμποδίζει μη εξουσιοδοτημένα προγράμματα να εκκινήσουν όταν ενεργοποιείται μια συσκευή iOS («secure boot» firmware).

Το πρόγραμμα αρχικά θα απευθυνθεί σε 20 περίπου ερευνητές τους οποίους η εταιρεία θα καλέσει να βρουν σφάλματα που δύσκολα εντοπίζονται. Σύμφωνα με την εταιρεία οι συγκεκριμένοι ερευνητές ανήκουν σε μια μεγαλύτερη ομάδα ειδικών που έχουν βοηθήσει στο παρελθόν την εταιρεία να αναγνωρίσει και να διορθώσει σφάλματα στις συσκευές της, ωστόσο η Apple δεν τους αντάμειψε ποτέ για αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights