Αρχικη ΦΗΜΕΣ Nexus Sailfish : φωτογραφίες της συσκευής

Nexus Sailfish : φωτογραφίες της συσκευής

απο Kostas Gliatiotis

Καθώς πλησιάζουμε χρονικά στην περίοδο που κατά παράδοση η Google παρουσιάζει κάθε χρόνο τις νέες Nexus συσκευές της, έχει αρχίσει ήδη η αντίστοιχη περίοδος “διαρροών” για αυτές.

Οι φήμες θέλουν τουλάχιστον το ένα από αυτά να κατασκευάζεται από την HTC και να έχει την κωδική ονομασία Sailfish.

Σε μια από αυτές, το νέο Nexus αποκαλείπτεται στο σύνολο του σε φωτογραφίες, που δείχνουν έναν μάλλον περίεργο σχεδιασμό. Το νέο Nexus sailfish λοιπόν θα έχει γυαλί στο πίσω μέρος του όπως φαίνεται, μαζί με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η τοποθέτηση του σε αυτό το σημείο τείνει πλέον να γίνει δεδομένη για συσκευές που δεν έχουν μηχανικό πλήκτρο κάτω από την οθόνη τους.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, εκτός του νέου Android 7.0 που προφανώς θα “τρέχει” το νέο Nexus, περιλαμβάνεται μια οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης μόλις 1080p, κάτι όχι απαραίτητα κακό ανάλογα και με την τιμή πώλησης. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του θα είναι προφανώς ο Snapdragon 820 της Qualcomm, με 4 GB μνήμης RAM, με 32 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Η κάμερα θα έχει για μια ακόμα φορά αισθητήρα ανάλυσης 12 Mpixels που πιθανότατα θα “δανείζεται” τις δυνατότητες αυτής του HTC 10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights