Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Google εγκαταλείπει το Project Ara

H Google εγκαταλείπει το Project Ara

απο Kostas Gliatiotis

Ήταν το πιο φιλόδοξο project της Google στο χώρο των κινητών επικοινωνιών, στη βάση του οποίου η εταιρεία οραματιζόταν ένα κινητό με αποσπώμενα μέρη, που ο χρήστης θα το έφτιαχνε όπως ακριβώς εκείνος ήθελε.

Τελικά όμως η εταιρεία αποφάσισε να εγκαταλείψει το όλο σχέδιο, στο πλαίσιο ενός γενικότερου επανακαθορισμού της στάσης της στον τομέα του hardware.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι το Project Ara θα «πεθάνει», καθώς η Google σκέφτεται να νοικιάσει τις πατέντες σε άλλες εταιρείες, και το σχέδιο να υλοποιηθεί από αυτές. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί άτι σχετικό. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Google, μέσα στο Σεπτέμβρη οι developers θα είχαν στα χέρια τους τη beta έκδοση του κινητού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights