Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Οι συνδρομητές COSMOTE απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες φωνής και mobile internet στην Ελλάδα

Οι συνδρομητές COSMOTE απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες φωνής και mobile internet στην Ελλάδα

απο Kostas Gliatiotis

Τις καλύτερες υπηρεσίες φωνής και mobile internet στην Ελλάδα παρέχει το δίκτυο κινητής COSMOTE, σύμφωνα με τις ανεξάρτητες συγκριτικές μετρήσεις που πραγματοποίησε η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications. Για μια ακόμη χρονιά, η P3 απένειμε στο δίκτυο κινητής πιστοποίηση «Best in Test», επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της COSMOTE σε ό,τι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών φωνής και mobile internet.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 22 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου 2016, το δίκτυο κινητής COSMOTE πέτυχε το μεγαλύτερο σκορ στην Ελλάδα, συνολικά, αλλά και στις επιμέρους  αξιολογήσεις των υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, οι επιδόσεις του δικτύου COSMOTΕ ήταν κατά 40% καλύτερες από τον δεύτερο πάροχο συνολικά και κατά 59% ανώτερες ειδικά στο mobile internet (data). Ειδικά στις ταχύτητες download, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE απολαμβάνουν 160% υψηλότερες ταχύτητες στα αστικά κέντρα/μεγάλες πόλεις και υπερτριπλάσιες στις μικρότερες πόλεις/κωμοπόλεις καθώς επίσης και στους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας, σε σχέση με το δεύτερο πάροχο κινητής στην Ελλάδα.

Για τη διεξαγωγή των μετρήσεων έγινε προσομοίωση κανονικής χρήσης των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες φωνής και mobile internet και αποτυπώθηκε η τελική εμπειρία που βιώνουν οι πελάτες ως προς την αξιοπιστία, την ποιότητα/πιστότητα ήχου, το χρόνο αποκατάστασης της κλήσης, την ταχύτητα για ανέβασμα και κατέβασμα αρχείων, την ταχύτητα και αξιοπιστία πλοήγησης στο internet και την απρόσκοπτη παρακολούθηση HD videos. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν με ειδικό επιστημονικό εξοπλισμό (drive test tools) σε περισσότερες από 20 μεγάλες και μικρές πόλεις, καθώς και οδικούς άξονες.

Το πιστοποιητικό «Best in Test» για το δίκτυο COSMOTE κινητής, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα των μετρήσεων, είναι διαθέσιμα στο: http://p3-cert.com/ueber-p3/p3-aktuell/latest_certificates/

Για να μπορεί να υποστηρίζει καλύτερα την καθημερινότητα των συνδρομητών του, ο Όμιλος ΟΤΕ επενδύει δυναμικά σε δίκτυα νέας γενιάς σταθερής και κινητής COSMOTE, αυξάνοντας την πληθυσμιακή κάλυψη, την ταχύτητα και τη χωρητικότητά τους. Η νέα πιστοποίηση «Best in Test» από την P3 Communications επιβεβαιώνει την ηγετική θέση και την κορυφαία ποιότητα του δικτύου κινητής COSMOTE και τη μοναδική εμπειρία που απολαμβάνουν οι συνδρομητές όπου κι αν βρίσκονται.

Η εταιρεία P3 Communications αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες εταιρείες παγκοσμίως στις μετρήσεις ποιότητας δικτύων τηλεπικοινωνιών (Network Measurements & Testing). Με την εμπειρία και τεχνογνωσία των ειδικών της, διενεργεί ελέγχους απόδοσης υψηλής ακρίβειας σε τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, εκ μέρους μεγάλων τηλεπικοινωνιακών οργανισμών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights