Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Schneider Electric αναγνωρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους Talent Attractors παγκοσμίως

Η Schneider Electric αναγνωρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους Talent Attractors παγκοσμίως

απο Kostas Gliatiotis

Η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ειδικός στην ενεργειακή διαχείριση και τον αυτοματισμό, έχει καταχωρηθεί στη λίστα LinkedIn Top Attractors, μια λίστα η οποία αποτυπώνει τις 40 επιχειρήσεις οι οποίες προσελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παγκοσμίως στο LinkedIn, την επαγγελματική υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Η λίστα Top Attractors του LinkedIn, είναι η πρώτη λίστα του είδους της, η οποία βασίζεται εξ ολοκλήρου σε ενέργειες των χρηστών της υπηρεσίας. Η μεθοδολογία για την κατάρτιση της λίστας αξιοποίησε ενέργειες όπως, αιτήσεις για εργασία, απασχόληση και προσλήψεις μονίμου προσωπικού. Οι συντακτικές ομάδες του επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου παγκοσμίως, ανέλυσαν κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ενεργειών, από περισσότερα από 433 εκατομμύρια μέλη του δικτύου, για να καταλήξουν σε μία μικτή βαθμολογία η οποία χρησιμοποιήθηκε για την τελική κατάταξη των νικητών. Η Schneider Electric κατατάσσεται 30η μεταξύ των 40 πιο ελκυστικών εταιριών παγκοσμίως και 2η στη βιομηχανία της καθώς και ανάμεσα στις Γαλλικές επιχειρήσεις.

Σπουδαίοι άνθρωποι καθιστούν τη Schneider Electric μία σπουδαία εταιρεία

Αυτό το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την ελκυστικότητα της Schneider Electric ως εργοδότη, ανάμεσα σε επαγγελματίες. Η Schneider Electric πιστεύει ακράδαντα ότι οι σπουδαίοι άνθρωποι φτιάχνουν μια σπουδαία εταιρεία. Ο Όμιλος και οι εργαζόμενοί του προσπαθούν να είναι ειλικρινείς, να προκαλούν τους εαυτούς τους, να είναι αποτελεσματικοί και να έχουν πάθος για ό, τι κάνουν. Οι συγκεκριμένες αξίες καθορίζουν τη Schneider Electric, τη προσέγγιση που υιοθετεί απέναντι στους πελάτες της και τις επιχειρηματικές της μεθόδους. Οι εργαζόμενοι της Schneider Electric κατανοούν και χαιρετίζουν την πρόκληση να ζουν με αυτές τις αξίες καθημερινά. Αυτή η αποστολή είναι που καθιστά τη Schneider Electric και τους εργαζόμενους της πραγματικά μοναδικούς.

Σχολιάζοντας την κατάταξη της Schneider Electric, το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο LinkedIn, δήλωσε: «Η Schneider Electric επιμένει να βρίσκεται κοντά στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου. Η κουλτούρα ένταξης και αφομοίωσης που ακολουθεί η εταιρεία στηρίζεται στη μάθηση: η Schneider Electric λειτουργεί τη δική της σχολή, όπου οι μηχανικοί εκπαιδεύονται σχετικά με τα νέα συστήματα που η ίδια δημιουργεί. Η εταιρεία προτιμά να προωθεί τα δικά της στελέχη παρά να προσλαμβάνει νέα, παρόλο που οι εργαζόμενοι σε απορροφημένες εταιρείες γρήγορα αναλαμβάνουν θέσεις που απαιτούν μεγάλη υπευθυνότητα».

«Το να θεωρείσαι “εργοδότης – επιλογή” από τα μέλη του LinkedIn, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για να χαρακτηριστείς ως ελκυστικός εργασιακός προορισμός. Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι το πρόγραμμα Employer Value Proposition, που παρουσιάσαμε πέρυσι, έχει απήχηση σε τόσα ταλέντα από όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Olivier Blum, Chief Human Resources Officer and Executive Vice President στη Schneider Electric. «Η Schneider Electric είναι μια εταιρεία η οποία προσφέρει ένα πραγματικά σημαντικό σκοπό στους εργαζόμενους της, όπως τονίζεται από την ισχυρή δέσμευσή μας στην αειφορία».

Η Schneider Electric δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για τους εργαζόμενούς της, επικεντρώνοντας πάνω σε τρεις σημαντικούς στόχους:

  • Αναπτύσσει προσιτούς ηγέτες, οι οποίοι αποφασίζουν γρήγορα και είναι υποδειγματικοί στη δημιουργία ομάδων, στη συνεργασία αλλά και στην υλοποίηση επιχειρηματικών συμφωνιών
  • Απασχολεί ανθρώπους που ωθούνται από μία κοινή κουλτούρα και ένα κοινό σκοπό
  • Προωθεί και στηρίζει την υψηλής ποιότητας συνεργασία εντός του οργανισμού, με τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην ελευθερία, τη διαδικασία και την ταχύτητα κατά τη διάρκεια της μετάβασης από την υλοποίηση της καινοτομίας στην εκτέλεση

Ο Όμιλος αναγνωρίζεται τακτικά από τρίτους οργανισμούς για την εταιρική κοινωνική ευθύνη του καθώς και για τη δέσμευσή του προς τους πελάτες και τους υπαλλήλους του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights