Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Κωτσόβολος για 4η συνεχόμενη χρονιά «γεμίζει» την «Κιβωτό του Κόσμου» και για 2η χρονιά δίνει δύναμη σε φοιτητές

Η Κωτσόβολος για 4η συνεχόμενη χρονιά «γεμίζει» την «Κιβωτό του Κόσμου» και για 2η χρονιά δίνει δύναμη σε φοιτητές

απο Kostas Gliatiotis

Η Κωτσόβολος, με πίστη στη δύναμη των ανθρώπων της, στηρίζει τους μικρούς μαθητές, κινητοποιώντας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους εργαζομένους της να συγκεντρώσουν σχολικά είδη για τα παιδιά της οργάνωσης «Η Κιβωτός του Κόσμου». Παράλληλα, στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας, για δεύτερη χρονιά δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να αποκτήσουν μέσω υποτροφίας το πτυχίο που θα τους φτάσει ψηλά.

Οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος και φέτος ανέλαβαν δράση και με τη βοήθεια όλου του στόλου διανομών της εταιρείας ανά την Ελλάδα, συνέλεξαν μισό τόνο σχολικά είδη, προκειμένου να δώσουν χαρά κι ελπίδα στα παιδιά και τους ανθρώπους της οργάνωσης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, εθελοντές της εταιρείας παρέδωσαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» δεκάδες κούτες με σχολικό εξοπλισμό. Τετράδια, μολύβια, στυλό, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές και κηρομπογιές, αλλά και σχολικές τσάντες, κασετίνες και πληθώρα σχολικών αξεσουάρ, θα δώσουν χαρά κι αισιοδοξία στα παιδιά να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά καλά προετοιμασμένα!

Στο ίδιο πνεύμα, η εταιρεία συνεχίζει τις πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα, προσφέροντας εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω τεσσάρων υποτροφιών σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στα BCA College και Athens Tech College. Συγκεκριμένα, προσφέρει δύο υποτροφίες, μία για τετραετή φοίτηση και μία για μεταπτυχιακό τίτλο Master από το BCA College, και δύο υποτροφίες, μία για τετραετή φοίτηση και μία για μεταπτυχιακό τίτλο Master από το Athens Tech College. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους έως τις 7/10 στο ASK.KOTSOVOLOS.GR  και θα βρεθούν ένα βημα πιο κοντά στην απόκτηση ενός πτυχίου που θα συμβάλλει καθοριστικά στο μέλλον τους.

Φέτος η Κωτσόβολος συνεχίζει να ενισχύει τους κοινωνικούς της εταίρους που προασπίζουν την ανάπτυξη των παιδιών για μία υγειή κοινωνία και δίνει τη δύναμη σε φοιτητές και μαθητές για μία επιτυχημένη χρονιά!

kotsovolos-logo

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights