Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H Samsung πάει Κωτσόβολος στη Σταδίου & Κοραή γωνία

H Samsung πάει Κωτσόβολος στη Σταδίου & Κοραή γωνία

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο κατάστημα Κωτσόβολος, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ανοίγει επίσημα την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και σε συνεργασία με τη Samsung Electronics Hellas, προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει την τεχνολογία με πρωτοποριακά activations και πλούσια δώρα!

Η γωνία των οδών Σταδίου 34 και Κοραή 1 «ντύνεται» με πενήντα οκτώ τετραγωνικά μέτρα οθόνης LED, καλώντας τον κόσμο με εντυπωσιακό τρόπο να ανακαλύψει την κορυφαία τεχνολογία Samsung στο νέο τεχνολογικό hub του κέντρου, το καινούριο κατάστημα της Κωτσόβολος. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Samsung, όλοι οι επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν το έξυπνο οικοσύστημα της εταιρείας μέσα από τα κορυφαία smartphones Samsung Galaxy S7 edge & S7 και τη τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας με το Samsung Gear VR. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο Gear S3 και γνωρίσουν για πρώτη φορά από κοντά τη νέα κάμερα Gear 360°, που θα υπάρχει αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος,

Στη διάρκεια της ημέρας μια πλούσια εμπειρία 360ο αλλά και πολλές έκληξεις, περιμένουν όλους τους καλεσμένους για να ξεναγηθούν στο κέντρο της πόλης και να ζήσουν νέες εμπειρίες!

Η τεχνολογία είναι στο κέντρο παρέα με τη Samsung και την Κωσόβολος!

Ελάτε κι εσείς να την ανακαλύψετε!

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016, Κωτσόβολος, Σταδίου 34 & Κοραή, ώρες: 09.00 – 21.00

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights