Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Θέλει 5G το 2020 η Κίνα

Θέλει 5G το 2020 η Κίνα

απο John Leondaris

Το 2020 αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική διάθεση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας πέμπτης γενιάς στην Κίνα, ενώ το 2022 ή το 2023 αναμένεται η εφαρμογή των συγκεκριμένων υπηρεσιών σε μεγάλη κλίμακα στη χώρα, σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα του υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφορικής (MIIT) της Κίνας, Γουάνγκ Ζιτσίν.

Το 2013, η κινεζική κυβέρνηση σύστησε την ομάδα IMT – 2020 για τη συστηματική προώθηση των δικτύων 5G. Ως μία από τους επικεφαλής της ομάδας, η Γουάνγκ σημείωσε ότι το MIIT συντονίστηκε για να διεξάγει φέτος τον Ιανουάριο το μεγαλύτερο πείραμα παγκοσμίως για την έρευνα και ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G, ολοκληρώνοντας τον Σεπτέμβριο την πρώτη φάση του.

«Η Κίνα θέλει να διαμορφώσει ένα ενιαίο παγκόσμιο πρότυπο 5G με τις άλλες χώρες», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η παγκόσμια έρευνα για το πρότυπο 5G ξεκίνησε τον Μάρτιο και ότι εκτιμάται πως η πρώτη εκδοχή του θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2018. «Ξεκινήσαμε νωρίς και έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Ελπίζω ότι η Κίνα θα μπορέσει να είναι ένας από τους «κυρίαρχους παίκτες» στη διαμόρφωση του προτύπου».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights