Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ξεσήκωσαν το κοινό ο Ίαν Στρατής και οι Mad Street στη συναυλία του WHAT’S UP Night

Ξεσήκωσαν το κοινό ο Ίαν Στρατής και οι Mad Street στη συναυλία του WHAT’S UP Night

απο Kostas Gliatiotis

Περισσότεροι από 4.500 φίλοι της μουσικής βρέθηκαν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, σε ένα ακόμα WHAT’S UP Night, για να απολαύσουν από κοντά μια μοναδική βραδιά με τον Ίαν Στρατή και τους Mad Street, με guests τους Stereo Soul & Τάνια Μπρεάζου.

photo-4

Σε ένα εντυπωσιακό live διαμορφωμένο από το κοινό, ο Ίαν Στρατής από το X-FACTOR και η μπάντα του, οι Mad Street, με πολύ κέφι και ζωντάνια, τραγούδησαν επιτυχίες που είχε ψηφίσει online το κοινό και ήθελε να ακούσει στη συναυλία. Ο κόσμος, που κατέκλυσε από νωρίς την Τεχνόπολη, δε σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει, αποθεώνοντας τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Μαζί τους στη σκηνή βρέθηκαν και οι Stereo Soul & Τάνια Μπρεάζου, επίσης από το X-FACTOR, που «ταξίδεψαν» το κοινό με τις μελωδίες τους, κερδίζοντας το χειροκρότημά τους.

photo-5

Τα WHAT’S UP Nights, ο επιτυχημένος πλέον μουσικός θεσμός από το WHAT’S UP,  για 7η φορά έδωσαν την ευκαιρία στους νέους να διασκεδάσουν δωρεάν απολαμβάνοντας μοναδικές μουσικές βραδιές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights