Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Παρουσίασε τα Pixel και Pixel XL

Google: Παρουσίασε τα Pixel και Pixel XL

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αμέτρητες διαρροές, ακόμα και από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ανά τον κόσμο, η Google αποκάλυψε και επίσημα πριν από μερικές ώρες, την νέα σειρά Smartphones με την ονομασία… Pixel

Η νέα σειρά συσκευών φαίνεται ότι έρχεται να αντικαταστήσει τα Nexus, που πλέον φαίνεται ότι αποτελούν παρελθόν σαν “Brand” για την Google.

Συνεργάτης της εταιρείας στον σχεδιασμό και την κατασκευή των Google Pixel και Pixel XL είναι η HTC, με την οποία έχει να συνεργαστεί από την εποχή του πρώτου Nexus Smartphone.

Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, δείχνουν ότι τα δύο νέα Pixel έρχονται να ανταγωνιστούν “στα ίσια” όσο αυτό είναι δυνατόν, τις κορυφαίες προτάσεις των υπόλοιπων κατασκευαστών.

Η οθόνη για το “μικρό” Pixel είναι στις 5 ίντσες και η ανάλυση της (δυστυχώς) περιορίζεται σε 1080p ενώ το Pixel XL είναι στις 5.5 ίντσες και με ανάλυση QHD. Οι δύο οθόνες είναι τεχνολογίας AMOLED, προκείμενου να προσφέρουν ότι καλύτερο σε χρωματική απόδοση.

google-pixel-specs-pixel-xl-specs

Στο εσωτερικό τους βρίσκεται ο Snapdragon 821 που όπως δηλώνει η ονομασία του, αποτελεί μικρή βελτίωση στην ταχύτητα του Snapdragon 820 που ήδη έχουμε γνωρίσει σε συσκευές όπως το G5 της LG αλλά και το HTC 10. Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB για όλες τις εκδοσεις, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος στα 32 GB. Θα υπάρχει έκδοση και των 128 GB για τα δύο Pixel Phones, όμως δυστυχώς η Google επιμένει στην μη χρήση καρτών μνήμης microSD.

pixel_xl_1475241648745

 

 

Η κάμερα τέλος, σύμφωνα με την Google είναι η καλύτερη κάμερα που έχει τοποθετηθεί σε κινητό τηλέφωνο, κάτι που μένει να δούμε κατά πόσο είναι όντως αλήθεια. Η εταιρεία αναφέρει πως τα Pixel phones έλαβαν την μεγαλύτερη βαθμολογία στο DxO Mark, κάτι που όμως είχε συμβεί και με το Xperia Z5 της Sony που τελικά απλά δεν είχε την κάμερα που υπόσχονταν η εταιρεία. Στα τεχνικά τώρα, η ανάλυση της είναι στα 12 Mpixels, και η Google είναι η δεύτερη εταιρεία μετά την LG και το V20 που εκμεταλλεύεται το Digital Image Stabilization στην κάμερα, που έρχεται σαν δυνατότητα του Snapdragon 821. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει πάντως ξεκάθαρο αν τελικά θα έχει και Optical Image Stabilization η κάμερα των δύο Google Pixel.

Τα δύο Google Pixel θα “τρέχουν” την νεότερη διαθέσιμη έκδοση 7.1 Nougat του Android.

google-pixel-verizon-blue

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights