Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Σταματά μόνιμα την παραγωγή του Galaxy Note 7

Samsung: Σταματά μόνιμα την παραγωγή του Galaxy Note 7

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την αναφορά συσκευών Galaxy Note 7 που συνέχιζαν να έχουν προβλήματα υπερθέρμανσης ακόμα και αφού είχαν αντικατασταθεί, η Samsung ανακοίνωσε χθες ότι θα σταματούσε προσωρινά τη διάθεση της συσκευής μέχρι να διαπιστώσει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και αυτή τη φορά.

Πριν λίγη ώρα όμως, η εταιρεία φαίνεται να δήλωσε επίσημα ότι σταματά μόνιμα πλέον την παραγωγή του.

Με τις πωλήσεις του να έχουν έτσι και αλλιώς πληγεί από την πρώτη ανάκληση συσκευών, ακόμα και χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί οι αναφορές για προβλήματα με τις συσκευές που είχαν αντικατασταθεί, φαίενται πως η Samsung πλέον θεωρεί ότι δεν μπορεί να “σώσει” την αξιοπιστία του Galaxy Note 7.

Σε μια κίνηση που πιθανότατα σκοπεύει να μειώσει τις επιπτώσεις στις συνολικές πωλήσεις και την εικόνα της εταιρείας, η Samsung αποφάσισε λοιπόν το τέλος της κατασκευής και της διάθεσης ενός κατά τα άλλα εντυπωσιακού Smartphone.

Μένει μόνο να μάθουμε τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει η Samsung με τα Galaxy Note 7 που έχουν ήδη πουληθεί. Προς τιμήν της, προσφέρει την επιλογή επιστροφής των χρημάτων αγοράς τους ή και την επιλογή συσκευής άλλου κατασκευαστή για όσους απλά δεν θέλουν άλλο Samsung κινητό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights