Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung χρυσός χορηγός του Ladies Run

Η Samsung χρυσός χορηγός του Ladies Run

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics είναι ο χρυσός χορηγός του φετινού Ladies Run. Βασικοί συναθλητές  στον αγώνα θα είναι τα πιο σύγχρονα και μοδάτα wearables Samsung Gear Fit2 και Gear IconX. Μέσα από παγκόσμια αλλά και εγχώρια αθλητικά γεγονότα, η Samsung συνεχίζει σταθερά να υποστηρίζει τον αθλητισμό και να αναδεικνύει μέσα από τα προϊόντα της ένα νέο τρόπο ζωής, συνδυάζοντας το fitness με την ψυχαγωγία.

Οι γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Ladies Run θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα Samsung Gear Fit2 και Gear IconX, ενώ οι νικήτριες του αγώνα θα επιβραβευθούν με τα fitness αξεσουάρ της Samsung.

Το Gear Fit2 είναι ένα fitness band που διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών και ενσωματωμένο GPS που καταγράφει τη διαδρομή σας, μετρώντας απόσταση και ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να βελτιώσετε το πρόγραμμα fitness. Επιπλέον, διαθέτει Super AMOLED κυρτή και έγχρωμη οθόνη αφής 1,5 ιντσών, για εύκολη παρακολούθηση των προγραμμάτων εκγύμνασης κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα απάντησης σε ειδοποιήσεις γραπτών μηνυμάτων. Τέλος, το Gear Fit2 διακρίνεται για το στυλ του. Η μοναδική κυρτή σχεδίαση αγκαλιάζει τον καρπό και σας επιτρέπει να το φοράτε καθημερινά.

Τα Gear IconX είναι ασύρματα ακουστικά που επιτρέπουν την καταγραφή των δεδομένων των προγραμμάτων fitness, όπως η απόσταση, η ταχύτητα, η διάρκεια, ο καρδιακός παλμός και οι θερμίδες που καίγονται, ενώ συγχρονίζονται εύκολα με την εφαρμογή S Health. Είναι ελαφριά, εφαρμόζουν με άνεση και μπορούν να ενεργοποιηθούν αυτόματα. Ξεχωρίζουν για τη δυνατότητα Bluetooth και την εσωτερική μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει έως και 1.000 MP3s, για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική εν κινήσει.

Το Gear Fit2 και τα Gear IconX έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν οφέλη στο χρήστη ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής κατάστασής τους, είτε προπονείται  για το Ladies Run είτε κάνει  την καθημερινή βόλτα στη γειτονιά του .

Το Ladies Run θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο ASTIR PALACE στη Βουλιαγμένη ενώ τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων γυναικών μέσω του σωματείου “ΔΕΣΜΟΣ”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights