Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ CU ΦΟΙΤΗTOUR – Μάθε τα πάντα για την πόλη που σπουδάζεις

CU ΦΟΙΤΗTOUR – Μάθε τα πάντα για την πόλη που σπουδάζεις

απο Kostas Gliatiotis

Με στόχο να τους «δείξει το δρόμο» για το καλύτερο Restart της ζωής τους, το CU διοργανώνει και φέτος το CU ΦΟΙΤΗTOUR, μία σειρά δωρεάν περιηγήσεων για πρωτοετείς φοιτητές που μόλις μετακόμισαν σε νέες πόλεις.

Μέσα σε δύο ώρες, οι πρωτοετείς θα μάθουν από τους πιο «περπατημένους» ξεναγούς όλα τα φανερά και κρυμμένα μυστικά της πόλης, όλα τα στέκια, τα αξιοθέατα, τα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και πού τρώει κανείς το καλύτερο σουβλάκι, πού κάνει την καλύτερη έξοδο ή πού θα πιει τον καλύτερο καφέ.

Τα CU ΦΟΙΤΗTOURS θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, ξεκινώντας από σήμερα 17 Οκτωβρίου και έως αρχές Νοέμβριου. Φέτος, το CU οργάνωσε και θα πραγματοποιήσει ΦΟΙΤΗTOUR και στα αγγλικά για φοιτητές από το εξωτερικό που βρίσκονται στην Αθήνα μέσω του προγράμματος Erasmus. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να επισκεφθούν το www.vodafonecu.gr/foititour και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες & σημεία αφετηρίας CU ΦΟΙΤΗΤΟΥΡ:

Αθήνα – 17/10 & 24/10 : City Link, οδός Βουκουρεστίου, μπροστά από το θέατρο Παλλάς (map)
Πάτρα – 18/10 : Προαύλιο Αγ. Ανδρέα (map)

Θεσσαλονίκη – 20/10 : Ν. Γερμανού & Τσιμισκή γωνία – ΧΑΝΘ (map)
Ηράκλειο – 25/10 : Πάρκο Γεωργιάδη, μπροστά από το ομώνυμο άγαλμα (map)

Erasmus – Αθήνα 01/11: City Link, οδός Βουκουρεστίου, μπροστά από το θέατρο Παλλάς (map)

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights