Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Παρουσίασε το Honor 6x

Huawei: Παρουσίασε το Honor 6x

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας την “επίθεση” στην μεσαία κατηγορία τιμής, η Huawei παρουσίασε πριν μερικές ώρες μια ακόμα νέα συσκευή, που θα ανήκει στην οικογένεια Honor.

Πρόκειται για το Honor 6x, μια συσκευή με πολλές ομοιότητες αλλά και διαφορές με τα Honor 7 Lite αλλά και το P9 Lite της εταιρείας.

Το Honor 6x διαθέτει LCD Οθόνη με σχετικά μεγάλη διαγώνιο 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1080p και στο εσωτερικό του βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Kinir 655, σχεδιασμένος από την Huawei. Οι 8 συνολικά πυρήνες αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM είναι χρονισμένοι στα 2.1 GHz για την μια ομάδα των τεσσάρων και στο 1.7 GHz για τους υπόλοιπους. Το ενδιαφέρον είναι ότι η “βασική” έκδοση του Honor 6x έχει 32 GB αποθηκευτικού χώρου αλλά και 3 GB μνήμης RAM, ενώ στην έκδοση των 64 GB η μνήμη RAM αυξάνεται αντίστοιχα στα 4 GB.

honor-6x

Στον τομέα της κάμερας τώρα, στο πίσω μέρος του Honor 6x βρίσκονται δύο διαφορετικές μεταξύ τους κάμερες, με ανάλυση 12 Mpixels και μόλις 2 Mpixels η δεύτερη, η χρησιμότητα της οποίας παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη. Φυσικά, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, η μπαταρία του Honor 6x έχει χωρητικότητα 3.340 mAh και πιθανότατα θα προσφέρει ικανοποιητικούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights