Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Xiaomi Mi MIX με οθόνη 6.4 ιντσών “χωρίς πλαίσιο”

Το Xiaomi Mi MIX με οθόνη 6.4 ιντσών “χωρίς πλαίσιο”

απο John Leondaris

Στις ημέρες μας, καλώς ή κακώς αρκετός κόσμος αναζητά την καλύτερη δυνατή “προσφορά” στην αγορά όταν θέλει να αγοράσει ένα κινητό τηλέφωνο.

Αυτό πολλές φορές περιλαμβάνει και την αναζήτηση και αγορά συσκευών από On-line καταστήματα, εκτός Ελλάδος προκειμένου οι υποψήφιοι αγοραστές να έχουν πρόσβαση σε ένα σύνολο συσκευών που δεν είναι επίσημα διαθέσιμες στη χώρα μας.

1477463573745744

Μια από αυτές τις συσκευές είναι και το αρκετά νεό Mi MIX της Xiaomi, μια συσκευή σχεδιασμένη ώστε να “εντυπωσιάσει” όσο το δυνατόν περισσότερο το αγοραστικό κοινό. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι το εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω από την οθόνη του, σχεδόν σε ολόκληρη την μπροστινή του επιφάνεια.

20161026142330_65215

 

Για να το πετύχει αυτό η Xiaomi χρειάστηκε να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που κατασκευάζονται πολλά από τα χαρακτηριστικα του Mi MIX. Για παράδειγμα, ο αισθητήρας που αναγνωρίζει ότι ο χρήστης του το έχει πλησιάσει στο πρόσωπο του λειτουργεί με “υπέρηχους” που παράγονται κάτω από την οθόνη του.

1477450905788586

Φυσικά λόγω του υψηλού σχετικά κόστους του Mi MIX, η Xiaomi φρόντισε να χρησιμοποιήσει ότι καλύτερο υπάρχει στο εσωτερικό του. Έτσι λοιπόν έχουμε τον νεότερο διαθέσιμο Snapdragon 821 της Qualcomm, με 4 GB RAM στην έκδοση των 128 GB (και 6 GB στην έκδοση των 256 GB αποθηκευτικού χώρου) και 16 Mpixels κάμερα στο πίσω μέρος του.

Για τους υποψήφιους αγοραστές που (δικαίως) έχουν εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες και το σχέδιο του Xiaomi Mi MIX, ένα από τα πιο αξιόπιστα Online καταστήματα για την αγορά του είναι το GearBest.com όπου υπάρχει η δυνατότητα προ-παραγγελίας του

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights