Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Η Επίσημη παρουσίαση του Mate 9

Huawei: Η Επίσημη παρουσίαση του Mate 9

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας την αρκετά επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, η Huawei παρουσίασε πριν λίγη ώρα το νεότερο και καλύτερο κινητό της, το Mate 9 σε δύο μάλιστα διαφορετικές εκδόσεις.

Η “κανονική” έκδοση του Mate 9, η οποία έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, συνδυάζει όλα τα ομολογουμένως εντυπωσιακά χαρακτηριστικά των δύο P9 και βελτιώνει τα σημαντικότερα από αυτά.

cwv5qx4weaalrfx

Ξεκινώντας από τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος του Mate 9, αυτές συνεχίζουν την συνεργασία της εταιρείας με την Leica, με πολλές και διαφορετικές βελτιώσεις. Η σημαντικότερη από αυτές είναι η ύπαρξη του Optical Image Stabilization και για τις δύο κάμερες, κάτι που μέχρι σήμερα δεν υπάρχει σε άλλο Smartphone που χρησιμοποιεί δύο κάμερες στο πίσω μέρος του. Η δεύτερη σημαντική βελτίωση, είναι η ανάλυση της ασπρόμαυρης κάμερας, που πλέον είναι στα 20 Mpixels, με αυτή της έγχρωμης να διατηρείται στα 12 Mpixels. Σύμφωνα με την Huawei, η συνολική λειτουργία της κάμερας έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η προσθήκη της δυνατότητας εγγραφής βίντεο σε 4k

cwv1swvxaaaxqbwΣτο εσωτερικό του νέου Mate 9 βρίσκεται ο επίσης νέος αλλά και εντυπωσιακός Kirin 960 επεξεργαστής της Huawei. Ο νέος Kirin 960 έρχεται και αυτός με αρκετές βελτιώσεις, οι δύο σημαντικότερες από τις οποίες είναι η ύπαρξη των Α-73 πυρήνων επεξεργασίας της ARM αλλά και η νεότερη διαθέσιμη Mali G71 κάρτα γραφικών. Μάλιστα, για πρώτη φορά σε επεξεργαστή Kirin φαίνεται να έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην απόδοση στον τομέα των γραφικών, αφού ο Kirin 960 χρησιμοποιεί την Mali G71 σε έκδοση με 8 πυρήνες παραγωγής γραφικών.

cwv04puwqaalvpn

Η “βασική” έκδοση του Mate 9 θα διαθέτει 64 GB αποθηκευτικού χώρου αλλά και 4 GB μνήμης RAM. Η 5.9 ιντσών οθόνη της συσκευής διατηρεί παραδόξως την ανάλυση σε 1080p τουλάχιστον στην “κανονική” έκδοση του Mate 9.

To Mate 9 θα έρθει στην αγορά με το νεότερο διαθέσιμο Android 7.0 Nougat της Google, με το επίσης νεότερο EMUI 5.0 της εταιρείας.

Ταυτόχρονα, η Huawei παρουσίασε και μια ειδική έκδοση του Mate 9 που προφανώς θα διατεθεί σε μικρότερες ποσότητες, και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Porsche Design. Η έμφαση έχει δοθεί προφανώς στην εξωτερική εμφάνιση της ειδικής αυτής έκδοσης που σε κάθε περίπτωση είναι απλά εντυπωσιακή.

cwvxqrfwqaack4s

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights