Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Mate 9 #UnboxingChallenge live stream

Huawei Mate 9 #UnboxingChallenge live stream

απο Kostas Gliatiotis

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Mate 9 θα παρευρεθούν δυο πολύ γνωστοί στην παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα Tech Enthusiasts, οι Adam Matthews (MrThaiBox123) και Arun Maini (MrWhoseTheBoss), οι οποίοι αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) θα διαγωνιστούν για το ποιος θα καταφέρει να ξεκλειδώσει πρώτος τη βαλίτσα που περιέχει το νέο κινητό.  Οι ενέργειες των δυο διαγωνιζόμενων, οι οποίοι θα βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια και θα προβάλλονται παράλληλα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Twitter Periscope, καλούνται να λύσουν τους γρίφους που θα τους οδηγήσουν στο ξεκλείδωμα της βαλίτσας και την αποκάλυψη του κινητού. Επιπλέον, οι πιο αποφασισμένοι από εσάς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά, βοηθώντας τους δυο συμμετέχοντες στην επίλυση των γρίφων, μέσα από τα προσωπικά τους κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου μια ώρα (17:00 – 18:00 |ώρα Ελλάδας), ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση θα είναι διαθέσιμο για προβολή ένα σχετικό βίντεο.

Huawei Smartphones:

https://twitter.com/HuaweiPhones

https://www.facebook.com/HuaweiSmartphones/

https://www.instagram.com/huaweismartphones/

 

Adam Matthews (MrThaiBox123)

https://twitter.com/mrthaibox123

http://www.facebook.com/MrThaiBox123

https://www.youtube.com/user/MrThaibox123

https://www.instagram.com/mrthaibox123/

 

Arun Maini (MrWhoseTheBoss)

https://twitter.com/Mrwhosetheboss

https://www.youtube.com/user/Mrwhosetheboss

https://www.facebook.com/mrwhosetheboss?_rdr=p

https://www.instagram.com/mrwhosetheboss/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights