Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα συνεργασία του Vodafone TV με το CBS

Νέα συνεργασία του Vodafone TV με το CBS

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone προχωράει σε μία νέα συνεργασία με τo CBS για να προσφέρει στους συνδρομητές του Vodafone TV, ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας με τις πιο δημοφιλείς σειρές ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των συνδρομητών για πρόσβαση σε πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο τη στιγμή που εκείνοι το επιθυμούν, η Vodafone εμπλουτίζει διαρκώς την υπηρεσία on Demand. Έτσι οι συνδρομητές του Vodafone TV απολαμβάνουν μια πλούσια εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι με νέες κυκλοφορίες, σειρές και παιδικά διαθέσιμα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.  Πλέον το Vodafone TV εμπλουτίζεται με το πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα του CBS που μεταξύ άλλων προσφέρει:

Sex and the City

Η σειρά φαινόμενο που λάτρεψε το γυναικείο κοινό και απέσπασε 8 Χρυσές Σφαίρες και 7 βραβεία Emmy. Τέσσερις αχώριστες φίλες, διαφορετικές μεταξύ τους, ψάχνουν τον ιδανικό έρωτα και προσπαθούν να κατανοήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις στην χαώδη και απρόσωπη Νέα Υόρκη.

The Good Wife

Η δικηγορική και δραματική σειρά που απέκτησε εκατομμύρια fans και κέρδισε τους κριτικούς. Η Αλίσια Φλόρικ, μια σύζυγος και μητέρα, αναλαμβάνει τα ηνία της οικογένειας και ξαναμπαίνει στον εργασιακό στίβο ως συνήγορος σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο, όταν ο σύζυγός της, εισαγγελέας στο Σικάγο, φυλακίζεται εξαιτίας ενός πολιτικού σκανδάλου με ροζ αποχρώσεις.

Californication

O Χάνκ Μούντυ είναι ένας συγγραφέας με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, τόσο συναρπαστική όσο και αυτοκαταστροφική. Ψάχνει να βρει το νόημα της ζωής ενώ παράλληλα προσπαθεί να τα βρει με την κόρη του και τη μητέρα της. Όμως τόσο οι συγκυρίες όσο και οι κακές επιλογές, τον απομακρύνουν και τον μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες.

The Borgias

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέρεμι Άϊρονς πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Ροντρίγκο Βοργία, του πανούργου, παρεμβατικού πατριάρχη της οικογένειας Boργία, που χτίζει μια αυτοκρατορία βασισμένη στη διαφθορά της ιερής καθολικής εκκλησίας και ενορχηστρώνει μία βασιλεία δύναμης και επιδεικτικής σκληρότητας.

Hawaii Five – 0

H κλασική σειρά των ‘70s αναβιώνει, μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση, με μια νέα επίλεκτη ομοσπονδιακή ομάδα δράσης που έχει στόχο να εξαλείψει το έγκλημα στα νησιά με τις ηλιόλουστες παραλίες.

Εκτός από τις παραπάνω, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να απολαύσουν τις σειρές Blue Bloods, Beauty and the Beast και Madam Secretary. Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/home στην ενότητα Ψυχαγωγία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights