Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi5: High End συσκευή σε χαμηλή τιμή

Xiaomi Mi5: High End συσκευή σε χαμηλή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Στις ημέρες μας, καλώς ή κακώς αρκετός κόσμος αναζητά την καλύτερη δυνατή “προσφορά” στην αγορά όταν θέλει να αγοράσει ένα κινητό τηλέφωνο.

Αυτό πολλές φορές περιλαμβάνει και την αναζήτηση και αγορά συσκευών από On-line καταστήματα, εκτός Ελλάδος προκειμένου οι υποψήφιοι αγοραστές να έχουν πρόσβαση σε ένα σύνολο συσκευών που δεν είναι επίσημα διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Μια από τις καλύτερες προτάσεις της Κινέζικης Xiaomi, που ταυτόχρονα είναι και μια από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς, είναι το Mi5. Πρόκειται για μια από τις High End συσκευές της Xiaomi, που παρόλα αυτά διατίθεται σε ιδιαίτερα χαμηλή και ανταγωνιστική τιμή.

Στο εσωτερικό του Mi5 βρίσκεται ο εντυπωσιακός σε απόδοση Snapdragon 820 της Qualcomm, σε ένα συνολικό πακέτο που περιλαμβάνει και 3 GB μνήμης RAM αλλά και 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η οθόνη του Mi5 έχει διαγώνιο περίπου 5.2 ιντσών, και ανάλυση 1080p (αντί της συνηθισμένης σε High End συσκευές QHD) που όμως είναι απόλυτα αποδεκτή για την τιμή πώλησης του.

display

Στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του, περιλαμβάνεται η κάμερα των 16 Mpixels με αισθητήρα της Sony, που συνδυάζεται με Optical Image Stabilization αλλά και Phase Detection Auto Focus.

1456971351180709

Τέλος, στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε εμφάνιση πλαίσιο του Mi5, η Xiaomi έχει χωρέσει μια μπαταρία 3.000 mAh, με την συσκευη να προσφέρει ταυτόχρονα USB Type-C θύρα επικοινωνίας αλλά και την τεχνολογία Quick Charge 3.0 της Qualcomm για ταχύτατη φόρτιση.

charge

Για τους υποψήφιους αγοραστές που (δικαίως) έχουν εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες και το σχέδιο του Xiaomi Mi5 ένα από τα πιο αξιόπιστα Online καταστήματα για την αγορά του είναι το GearBest.com ενώ μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το κουπόνι Mi532 για επιπλέον έκπτωση στην αγορά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights